ZILELE ORAȘULUI BAIA SPRIE, ÎN PARCUL STRĂBUNILOR

Sărbătoarea orașului Baia Sprie va avea loc în perioada 14-15 August si de aceasta data manifestarile se vor desfasura în Parcul Străbunilor. Evenimentul va reuni artiști locali, reprezentanți ai tradițiilor și obiceiurilor din oraș și din localitățile aparținătoare.

Pe lista celor care vor incanta publicul se numara ”Doina” din Chiuzbaia, Ansamblurile ”Dor calator” si ”Florile castanilor”, corul bisericii din Satu Nou de Sus dar si Dan Vascul cu orchestra sa. Programul folcloric va putea fi urmarit in 15 august de la ora 14.40 de minute. Inainte de acesta, organizatorii, Primaria si Consiliul Local Baia Sprie au pregatit un recital al Fanfarei orasului, dar si o reprezentatie de dans sportiv si dans modern. De asemenea, la amiaza va avea loc un concurs de gatit la ceaun, iar seara o demonstratie de olarit. Si asta pe ritmuri de muzica folk si rock.

Nu vor lipsi nici standurile cu produse traditionale si nici competitiile sportive. Mai trebuie spus ca luni seara la scena sunt asteptati toti iubitorii de hip hop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.