VLAROX FISCAL – SOLUȚII FISCALE COMPLETE PENTRU AFACERI DE SUCCES!

Orice afacere de succes are nevoie, pe lângă ingredientele principale – inovație și viziune , management eficient și personal bine pregătit – de aparatură care să ușureze munca angajaților și să ofere eficacitate maximă în procesul de vânzare. Casele de marcat oferite de Vlarox Fiscal vor ușura munca tuturor celor implicați în afacerea ta, astfel că vei scăpa de o grijă importantă. Pentru a vă face misiunea mult mai ușoară, vă oferim și consultanță gratuită înainte de achiziționare, iar livrarea nu va fi o problemă – e gratuită!

Cine suntem?
Suntem o companie avizată de către Ministerul Finanțelor pentru comercializarea Aparatelor de Marcat Electronice Fiscale și a Imprimantelor Termice Fiscale. Prin parteneriatele noastre cu cei mai mari importa-tori de soluții fiscale din țară, îți punem la dispoziție soluții fiscale complete și profesionale, pentru orice tip de afacere.

În cei 3 ani de activitate, am reușit să stabilim parteneriate de încredere cu mii de clienți! La noi vei găsi începând de la cele mai simpliste case de marcat, până la cele mai complete soluții de vânzare și gestiune încasări clienți și stocuri, care, îmbinate cu experiența personalului nostru, vor aduce afacerea ta la cele mai înalte standarde de servire a clienților și de gestionare a angajaților.

 

Produsele noastre:

Case de marcat

Sisteme POS All in One

Monitoare Touchscreen

Cântare / Cântare cu cod de bare

Cititoare coduri de bare

Consumabile

Hârtie termică pentru imprimante fiscale

Imprimante termice

Mașini de numărat bani

Sertare de bani

Sisteme antifurt pentru magazine

Verificatoare bancnote

Avem cea mai completă gamă de aparatură fiscală din România. Mai multe informații despre produsele și serviciile noastre puteți obține vizitându-ne pe website-ul  http://www.vlarox.ro/.  Contactați-ne și vom identifica soluția optimă pentru afacerea dumneavoastră!

Contact:

Baia Mare: Str. Nicolae Bălcescu Nr. 30, tel. 0362.739.583, 0752.698.219 / 0730.586.462

NOU – Sighetu Marmației: Str. Corneliu Coposu, nr.3 (lângă Finanțe), tel. 0799.404.005

Facebook: https://www.facebook.com/vlaroxfiscal

E-mail: office@vlarox.rotehnic@vlarox.ro

Orar:
Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.