VLAROX FISCAL – SISTEME POS(POINT OF SALE) POTRIVITE PENTRU FIECARE BUSINESS!

Sistemele POS (POINT OF SALE) ajută la gestionarea business-urilor, sporind eficacitatea sistemului de vânzare, iar prin funcționalitățile suplimentare, asigură un management corespunzător care să se adapteze constant cerințelor de pe piață și tendințelor din lumea afacerilor.

Sistemele POS sunt recomandate  pentru retail, restaurante/baruri  și multe alte activități comerciale. Ele reduc la minim timpul de procesare al produselor, crescând astfel vânzările. De asemenea, sistemele POS ajută la funcționarea corespunzătoare din punct de vedere legal, astfel încât veți scăpa de un stres suplimentar.

Printre funcțiile sistemelor POS se numără înregistrarea și urmărriea comenzilor, scanarea produselor, gestionarea inventarului în timp real și procesarea plății, indiferent dacă este făcută cu numerar sau prin card.

Avantajele utilizării sistemelor POS :

  • respectarea cerințelor legale (bonuri, registre)
  • fluența procesului de vânzare (inclusiv reducerea timpului de așteptare al clienților)
  • reducerea timpului de administrare al afacerii
  • controlul angajaților și al stocurilor

 

Contactatați-ne prin telefon la nr. 0362.739.583 sau vizitați-ne pe  http://www.vlarox.ro/categorie-produse/pos-all-in-one pentru a identifica sistemul POS cel mai potrivit pentru afacerea dumneavoastră !

Avantajele Vlarox Fiscal:

Consultanță de specialitate – Este primul pas în alegerea soluției fiscale optime, vom analiza volumul de vânzări estimat și vom alege casa de marcat care ți se potrivește.

Comercializare echipamente –  Colaboarea cu furnizori de renume în domeniu ne oferă posibilitatea de a îți oferi cele mai noi și performante echipamente fiscale.

Instruire și suport – Utilizarea adecvată a echipamentelor instalate garantează o durată mare de folosință precum și o funcționare la parametrii optimi de productivitate.

Service și asistență   Dispunem de service autorizat pentru reparații, oferim de asemenea asistență tehnică pe tot parcursul utilizării echipamentelor fiscale.

Implementare de soluții fiscale – Soluția aleasă este instalată și testată în mediul de lucru pentru a se putea adapta și regla parametrii de funcționare optimi.

Accesorii și consumabile – Pe lângă echipamentele oferite, îți punem la dispoziție și accesorii și consumabile originale la prețuri competitive.

Recent, am deschis un punct de lucru la Sighetu Marmației, str. Corneliu Coposu, nr.3 (lângă Finanțe), tel. 0799.404.005. Considerăm că sighetenii merită să aibă acces la soluții fiscale profesionale la cele mai bune prețuri!


Acum aveți posibilitatea de a comanda online produsele comercializate de VlaRox Fiscal. Pe site-ul nostru găsiți toată gama de echipamente fiscale, case de marcat fiscale, cântare electronice, sisteme POS, imprimante termice fiscale, cititoare de coduri de bare, sertare pentru bani. accesorii și consumabile. Comandați acum !

http://www.vlarox.ro/

Contact:

E-mail: tehnic@vlarox.ro
office@vlarox.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.