VLAROX FISCAL – CASE DE MARCAT PENTRU ORICE TIP DE AFACERE

VlaRox Fiscal este o companie avizată de către Ministerul Finanțelor pentru comercializarea Aparatelor de Marcat Electronice Fiscale și a Imprimantelor Termice Fiscale. Prin parteneriatele noastre cu cei mai mari 
importatori de soluții fiscale din țară, îți punem la dispoziție soluții fiscale complete și profesionale pentru maximizarea procesului de vânzare in afacerea pe care o conduci. În cei 3 ani de activitate, am reușit să stabilim parteneriate de încredere cu mii de clienți!

La noi vei găsi începând de la cele mai simpliste case de marcat până la cele mai complete soluții de vânzare și gestiune încasări clienți și stocuri, care, îmbinate cu experiența personalului nostru, vor aduce afacerea ta la cele mai înalte standarde de servire a clienților și de gestionare a angajaților.

În funcție de afacerea pe care o manageriezi, îți recomandăm una dintre următoarele case de marcat:

A100-S

Casă de marcat portabilă, cu alimentare din acumulato și jurnal electronic
Autonomia la o încărcare este foarte mare , deci recomandăm această casă de marcat oriunde este nevoie de emiterea bonului fiscal în lipsa alimentării de la rețea. Poate emite până la 50.000 linii de bon fiscal la o încărcare.
Diferența între modelul A100-S și modelul A100-01 constă în faptul că modelul A100-S beneficiază de mecanismul “easy load” care ușurează la maxim modul de încărcare a hârtiei.
O altă diferență remarcabilă la modelul A100-S, o face acumulatorul cu Li-Ion de 7,4V/1600 mah, un acumulator extrem de performant și de lungă durată.

Activa Royal EJ

Casă de marcat cu jurnal electronic Activa Royal EJ
APARAT DE MARCAT cu Jurnal Electronic și Imprimantă termică EASY-LOAD, Afișaj alfanumeric 2 rânduri luminat, 3xRs232, 1xUSB, Permite programarea CIF client, Text liber preprogramat sau nu în timpul vânzării. Afișaj client încorporat.
Permite folosirea ca imprimanta fiscală împreună cu diverse aplicații software
RECOMANDAT PENTRU:
• magazine și restaurante, hoteluri, birouri;
• unităti comerciale și depozite aflate în spațiu deschis;
• unităti fără rețea de alimentare cu energie electrică

Daisy Expert

Casă de marcat Daisy Expert – 2 role
Daisy Expert este o casă de marcat cu un design modern și compact, are o greutate de numai 495 g și dimensiuni cât ale unui calculator de buzunar, cititor SD card încorporat și se poate conecta la PC pentru a funcționa ca Imprimantă Fiscală, cititor coduri de bare sau la un cântar electronic. Casă de marcat funcționează cu 2 role de hârtie termică, rolă pentru BON Client și a două rolă pentru Jurnalul casei de marcat.
Este destinată magazinelor mici și mijlocii, standurilor de piață, chiar și expedierilor la domiciliu, târgurilor și expozițiilor (în variantă cu acumulator).

 

DATECS DP-25 BT

Funcțiunile casei de marcat DATECS DP 25BT respectă cerințele centrelor de relații cu clienții și ale departamentelor financiar contabile din magazine, supermarket-uri, farmacii, restaurante sau alte tipuri de unități comerciale.
Datecs DP 25BT se poate conecta prin Bluetooth la PC, iphone, ipod, iPad, iPad Mini, Android. Distanță de conectare până la 7 metri.
Casă de marcat recomandată pentru magazine, farmacii, restaurante, alte unități comerciale

 

DATECS DP-45 BT

Funcțiunile casei de marcat portabile DATECS DP 45BT respectă cerințele centrelor de relații cu clienții și ale departamentelor financiar contabile din magazine, supermarket-uri, farmacii, restaurante sau alte tipuri de unități comerciale.
– Număr maxim articole: până la 2500 în regim magazin sau restaurant
– Denumire articol: până la 22 caractere
– Număr casieri: până la 30, dintre care 8 pot lucra simultan
– Număr maxim de vânzări pe un bon: până la 118 vânzări

 

DATECS MP-55B

Datecs MP-55B este o casă de marcat ce se pretează magazinelor cu număr de vânzări reduse: bijuterii, saloane de înfrumusețare, restaurante mici, magazine cu articole de lux și alte tipuri de forme de comerț.
Posibilitățile sale tehnice și operative îi permit să poată fi utilizat în regim autonom sau conectată cu un PC. Este în conformitate cu cerințele legislative în România.
Casa de marcat Datecs MP-55B este o casă de marcat dotată cu acumulator, imprimantă termică și jurnal electronic.
Opțional, casa de marcat poate fi conectată prin cablu la un POS bancar Ingenic

 

De ce Vlarox:

  • Suntem o echipă tânără și dinamică, ne adaptăm mereu cerințelor pieței
  • Prețuri atractive
  • Oferim contracte de service pentru fiecare produs achiziționat de la Vlarox
  • Tehnicienii noștri sunt autorizați de Ministerul Finanțelor Publice
  • Ne deplasăm fără costuri suplimentare la firma ta și îți oferim livrare gratuită de consumabile (pentru consumabile de minim 100 de lei)
  • Asistența telefonică și consultanța la sediul Vlarox sunt gratuite
  • Recomandăm produsele cele mai potrivite în funcție de tipul de afacere pe care o deții (bar, restaurant, magazin alimentar, spa/fitness etc)
  • Modificarea legislației nu va reprezenta un motiv de stres, te vom ține la curent cu toate modificările

Avem cea mai completă gamă de aparatură fiscală din România. Mai multe informații despre produsele și serviciile noastre poți obține vizitându-ne pe website-ul  http://www.vlarox.ro/. Contactaează-ne și vom identifica soluția optimă pentru afacerea ta!

Contact:

Baia Mare: Str. Nicolae Bălcescu Nr. 30, tel. 0362.739.583, 0752.698.219 / 0730.586.462

NOU – Sighetu Marmației: Str. Corneliu Coposu, nr.3 (lângă Finanțe), tel. 0799.404.005

Facebook: https://www.facebook.com/vlaroxfiscal

E-mail: office@vlarox.rotehnic@vlarox.ro

Orar:
Luni – Vineri: 09.00 – 17.00
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.