VITAL – COMUNICAT – MONTARE CONTOARE CU CITIRE LA DISTANȚĂ

Societatea VITAL S.A. continuă acțiunea de înlocuiure a contoarelor tradiționale cu contoare cu citire la distanță, prin transmisie radio și în acest an. În săptămâna 6 martie – 10 martie 2017 vor fi montate astfel de aparate, la toate categoriile de utilizatori (case, agenți economici), din localitatea Săsar, strada 1 Decembrie.

Contoarele echipate cu module radio permit transmiterea indexului contorului la distantă,  astfel că nu mai este necesar accesul la contor. Se elimină cazurile în care accesul la căminele de branșament amplasate în proprietățile utilizatorilor este limitat sau nu este posibil în lipsa acestora. Ca urmare, facturarea se va  realiza pe baza citirii lunare a contorului,  eliminandu-se facturarea pe baza consumului estimat și regularizarea la trei luni.

Montarea contoarelor se face etapizat pe cheltuiala exclusivă a operatorului. Proprietarii de instalații individuale vor fi anunțați de ziua și intervalul orar, în care se va desfășura acțiunea în imobilul respectiv inclusiv pe site-ul www.vitalmm.ro și în mass media locală.

Pentru ca acţiunea de înlocuire a  contoarelor să se defăşoare în condiții optime, solicităm clienților care nu pot fi prezenți acasă la data programată pentru a permite accesul echipelor noastre, să se reprogrameze pentru înlocuirea contorului la telefon: 0262- 215 150,*1*2 interior 129 – Serviciul Apometre, disponibil între orele 08.00 – 15.00.

Demontarea contoarelor vechi și montarea contoarelor noi se evidențiază printr-un proces verbal încheiat la data acțiunii, care va conține datele despre contor respectiv seria și indexul contorului vechi demontat și contorului nou montat.

Ca urmare a montării contoarelor cu citire la distanță se elimină obligativitatea operatorului de a  consemna citirile contoarelor prin proces verbal. Conform anexei nr.1 din regulamentul serviciului de alimentare cu apa și canalizare, cap. III, art.3, 4.17 ”  La fiecare citire a contorului de branșament, cu excepția cazurilor când citirea se face de la distanță, se lasă o înștiințare scrisă  din care să reiasă  data și ora citirii, indexul contorului, numele și prenumele cititorului, cauza care a dus la imposibilitatea citirii (dacă e cazul) .”

Utilizatorii serviciilor noastre, care au cont pe site-ul societatii www.vitalmm.ro pot să verifice în cadrul   secțiunii ”PLATA ONLINE” facturile și datele de consum. Cei care nu și-au creat încă cont de utilizator  pot obține informațiile de la Serviciul Apometre accesând numerele de telefon 0262 215150*1*2, interior 129, disponibil între orele 08.00 – 15.00.

Avem încredere că utilizatorii nostri apreciază eforturile pe care societatea VITAL S.A le face pentru îmbunătățirea calității serviciilor pe care le prestează.

Detalii despre acestă acțiune puteti afla și pe site-ul nostru www.vitalmm.ro

Relații Publice
SC VITAL SA BAIA MARE
Adresa: Strada Gheorghe Șincai nr. 21
Email: relatii.publice@vitalmm.ro
Tel: 0262 215150 int 177
www.vitalmm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.