VISTA VISION dăruiește sănătate ochilor tăi!

Clinica de oftalmologie VISTA VISION Baia Mare vă așteaptă în casă nouă!
Baia Mare, b-dul Unirii, nr. 18

Echipa Vista Vision BAIA MARE  marcheaza acest moment aniversar venind in intampinarea pacientilor sai si ofera, pe parcursul întregului an 2019, consultul de cataracta gratuit si un cost subventionat, de numai 1.000 lei/ochi, pentru operatia refractiva-tehnica PRK, care va ajuta sa renuntati la ochelari sau lentile de contact si sa va imbunatatiti simtitor stilul de viata.

Cataracta tinde sa se dezvolte  in mod treptat fara a cauza durere sau a produce schimbari in aspectul ochiului. Tipul cel mai comun este cel senil care ia nastere la persoanele de peste 50 – 60 de ani si se manifesta la ambii ochi (bilateralitatea bolii), chiar daca, de regula, un ochi este afectat inaintea celuilalt.

Simptomul cel mai comun este vederea incetosata sau tulbure (reducerea vazului). Un alt simptom frecvent este oboseala la lumina, asociata uneori cu a nu mai vedea si cu perceperea de halouri în jurul surselor de lumina (lipsa vederii si vederea de halouri).

Diagnosticul de cataracta trebuie sa fie formulat de medicul specialist oftalmolog dupa efectuarea unui examen complet al ochiului care cuprinde, printre altele: determinarea vazului pentru departare si pentru aproape, examenul cristalinului la lampa cu fanta cu pupila dilatata, tonometrie şi examenul retinei pentru a evalua opacizarea cristalinului si exclude alte afectiuni, la cornee sau retina, care ar putea provoca aceeasi reducere a vederii.

Nu exista medicamente, diete sau ochelari in masura a face sa regreseze cataracta. Singurul tratament valid si de solutionare este interventia prin microchirurgie a cataractei care poate fi practicat independent de gradul de opacizare a cristalinului si cand il impiedica pe pacient sa isi desfasoare activitătile normale cotidiene.

Dupa interventia chirurgicala, probabilitatile de a obtine o imbunatatire a vederii sunt excelente (mai mari de 97%).

De asemenea, pe parcursul anului 2019, pacientii VISTA VISION Baia Mare beneficiaza de un cost subventionat, de numai 1.000 lei/ochi, pentru operatia refractiva-tehnica PRK, care ii ajuta sa renunte la ochelari sau lentile de contact.

Daca suferi de miopie, hipermetropie sau astigmatism, poti, asadar, sa renunti la orice lentila de vedere, cu ajutorul tehnicii laser PRK, rapid, simplu si cu o perioada de recuperare foarte scurta. 

Tehnica laser nu presupune internarea in clinica, interventia se desfasoara in sistem ambulatoriu. În urma unui consult amanuntit, medicul oftalmolog va determina daca esti sau nu candidat pentru interventia cu laser si iti va propune tehnica operatorie recomandata in cazul tau.

Te asteptam, asadar, sa renunti  la orice fel de lentila de vedere si sa te bucuri de viata!

Clinica VISTA VISION – BAIA MARE  face parte din reteaua internationala de clinici de oftalmologie Vista Vision.

Vista Vision exista in Romania din anul 2006.

Clinica de oftalmologie Vista Vision – Baia Mare este a 3 a clinica deschisa in Romania, in anul 2010, si a oferit pacientilor sai servicii de inalta calitate de-a lungul anilor, asa cum, de altfel, VISTA VISION ROMANIA si-a obisnuit pacientii in toate centrele din tara.

Crezul echipei Vista Vision va fi intotdeauna acela ca pacientul este pe primul loc si ca echipa medicala este in sprijinul acestuia.

Diagnosticul, tratamentul sau variantele terapeutice sunt expuse clar, pentru ca oricine sa inteleaga toate dimensiunile starii sale de sanatate, precum si solutiile optime pentru remedierea situatiei. Credem in transparenta si expunem intotdeauna, atat verbal, cat si in scris, toate detaliile de care pacientul are nevoie pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce il priveste.

Consultatiile oftalmologice complete si sigure, chirurgia refractiva, remedierea cataractei, chirurgia retiniana, remedierea glaucomului si oftalmologia pediatrica sunt cateva dintre serviciile oftalmologice pe care le oferim cu succes pacientilor nostri.

Cele 4 clinici de oftalmologie Vista Vision existente in Romania, aflate  in:  Baia Mare, Timisoara, Arad şi Deva, se bucura de suportul celor mai buni medici oftalmologi din Romania, dar si din Italia, tara de origine a retelei Vista Vision.

Asadar, orice problema oftalmologica ai avea, te asteptam la noul sediu VISTA VISION din Baia Mare, aflat pe Bdul Unirii, nr. 18.

Programeaza-te gratuit la 0800.884.782!

www.vistavision.ro

Cu pretuire, intotdeauna in sprijinul pacientilor sai,

Echipa VISTA VISION

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.