USR MARAMUREŞ SOLICITĂ EXPLICAŢII PRIVIND ÎNTĂRZIEREA LIVRĂRII LAPTELUI ŞI CORNULUI CĂTRE ELEVI

A trecut deja o luna de cand a inceput noul an scolar, iar prescolarii si elevii din Maramures inca nu beneficiaza de pe urma Programului pentru scoli al Romaniei.

Este inca un an in care celebrul duo laptele si cornul vine cu intarziere din cauza dezinteresului si incompetentei autoritatilor, fie ele nationale sau judetene. Ceea ce face ca anul acesta sa fie mai deosebit decat anii trecuti este, insa, diversitatea produselor care ar trebui sa le fie distribuite copiilor.

Concret, acestia ar trebui sa primeasca, in cuantumul sumei de 2,05 lei/zi/elev, cate un produs de panificatie pe zi (care se vrea a fi altceva decat banalul corn) si, alternativ, legume/fructe, lapte si produse lactate, insa cand vor primi copiii toate acestea?

Uniunea Salvati Romania – Filiala Maramures a atras deja atentia autoritatilor judetene cu privire la intarzierea livrarii produselor in scoli si a solicitat informatii suplimentare privind organizarea procedurilor si termenele scadente ale acestora. De asemenea, deputatul USR de Maramures, Vlad Durus, va cere zilele acestea mai multe informatii referitoare la acest proiect direct de la Guvern.

Biroul de presa USR Maramures

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.