TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU TRAFIC DE INFLUENȚĂ

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, ca urmare a finalizării urmăririi penale, efectuată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciul Județean Anticorupție, au dispus trimiterea în judecată a unui maramuresean cercetat pentru comiterea infracțiunilor trafic de influență și trafic de influență în formă continuată.

Potrivit anchetatorilor, in urma administrării probelor, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în luna martie a anului 2015, inculpatul și-a traficat influența pe care o avea pe lângă persoane angajate în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş în vederea atribuirii, pentru o altă persoană, a unui contract de prestări servicii de securitate şi sănătate în muncă, de prevenire şi stingere a incendiilor.

Ulterior, contractul a fost încheiat între părți, iar ca urmare a acestui fapt, barbatul a pretins și obținut lunar, timp de un an 50% din venitul contractual net, concret suma de 22.200 lei. Si in anul următor inculpatul a solicitat bani de la aceeași persoană pretinzând că are influență asupra unor funcționari publici din D.G.A.S.P.C. și Consiliul Județean. În schimbul banilor, barbatul a promis că îi va influența pe aceștia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.