Trenduri pentru amenajarea dormitorului, adoptate de designeri în 2017 – sfaturi oferite de specialiștii de la Ambiance Deco

   Când îți amenajezi casa, trebuie să ții cont în primul rând de spațiul pe care îl ai la dispoziție, dar și de cât de important este să alegi un design care să te reprezinte. Chiar dacă nu ești un adept al ultimelor trenduri în materie de design și preferi o amenajare cu elemente clasice și elegante, asta nu înseamnă că trebuie să ignori un alt aspect important pe care îl aduce mobilierul modern, și anume funcționalitatea. Ambiance Deco îți oferă câteva recomandări pentru amenajarea spațiului intim, astfel ca acesta să devină o oază de relaxare și să te ajute să îți încarci bateriile:

Culori rafinate și elegante

Nuanțele sofisticate revin în trenduri anul acesta și sunt împărțite în trei categorii, în care orice persoană poate găsi o culoare care să o reprezinte.

  •  Paleta de culori încrezătoare include nuanțe de albastru închis, verde lime, roșu aprins, care vor capta atenția atunci când intri într-o încăpere.
  •  Paleta de culori calme include nuanțe de verde pământiu, griuri minerale și marouri, pe care cei care preferă un design tradițional le vor găsi ideale pentru casa lor.
  •  Paleta de culori de confort numără nuanțe pastelate de roz, bleu și galben, care pot adăuga energie unei încăperi.

Culoarea anului 2017 pentru designul de interior este verdele smarald și este recomandată în special pentru dormitoare.

Designul care integrează arta în locuințe

Decorațiunile cu artă abstractă, indiferent că vorbim despre tablouri, figurine sau obiecte din ceramică, au forme, culori și texturi neașteptate, pe care nu le regăseam până acum atât de frecvent în designul apartamentelor clasice. Însă acest nou trend mizează pe o amenajare de interior plină de creativitate, care stimulează imaginația proprietarului și dă locuinței un aspect de galerie de artă primitoare. Optează pentru dimensiune, în locul cantității, și alege un singur obiect de tip „statement” pentru dormitorul tău. Poate fi un tablou abstract pe care să îl agăți deasupra patului sau un lampadar care să creeze o atmosferă intimă.

Aceste noi trenduri sunt ideal de pus în practică pentru cei care își doresc o locuință funcțională, modernă, dar care să își păstreze aerul elegant și rafinat. Confortul este însă pus pe primul loc când vine vorba de amenajarea dormitoarelor. Din fericire, există numeroase opțiuni care să îmbine comoditatea cu luxul, pentru ca dormitorul tău să arate ca desprins din catalogul unei reviste de design interior.

La Ambiance Deco găsești decorațiuni pentru toate gusturile și buzunarele. În plus, poți răsfoi cataloagele noastre și îți aducem pe comandă orice produs dorești.

Te invităm la magazinul situat în Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sambătă 9.00 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”, pentru a descoperi cele mai noi idei pentru cadouri și decorațiuni. Ne poți contacta și la numărul de telefon 0362.807.296 și îți vom oferi cu mare drag multe alte sfaturi și recomandări pentru amenajarea casei tale!

Îți prezentăm câteva idei pentru dormitoare „de vis”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.