Tinerii liberali maramureșeni, premiați la Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus”

TNL Maramureș a participat în acest week-end la Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus”, eveniment desfășurat la Centrul Internațional de Conferințe „Casino” din  Sinaia.

În cadrul evenimentului, echipa tineretului liberal a fost felicitată  de președintele României, Klaus Iohannis, pentru toată activitatea desfășurată și implicarea de care a dat dovadă.

De asemenea, organizația TNL Maramureș a primit două distincții naționale și anume: Premiul „Mircea Ionescu Quintus” pentru formarea și perfecționarea noilor lideri politici din cadrul Școlii Politice „Gheorghe I. Brătianu” Sighetu Marmației și  Premiul Special „Caravana Tricolorul” pentru acțiunea în care tinerii maramureșeni au purtat pe brațe un simbol de peste 300 mp, Tricolorul României.

În mesajul de mulțumire pentru premiile primite președintele TNL Maramureș, Gabriel Bogdan Ștețco, a declarat: „Suntem bucuroși să facem parte din familia care de peste 10 ani se întâlnește anual la Sighetu Marmației pentru a-i comemora pe cei care și-au dat viața pentru o Românie liberă de comunism. Oameni politici, elite ale culturii românești, oameni de stat au luptat pentru o Românie liberă. Noi, tinerii ne întâlnim la Sighetu Marmației pentru că și noi avem de luptat. Avem de luptat împotriva abuzurilor, avem de luptat împotriva nedreptăților, avem de luptat pentru o Românie dezvoltată, o Românie puternică, o Românie a tuturor românilor. Împreună garantăm pentru o ROMÂNIE ALTFEL!  Și eu garantez pentru România!”

În cadrul aceleiași Gale, președintele  Klaus Iohannis, distins cu Premiul „Garantul Democrației”, a mulțumit tinerilor, i-a încurajat și le-a cerut curaj și determinare în toate proiectele pe care și le propun.

La final, președintele României le-a transmis tinerilor un îndemn ferm: „Dați ce aveți mai bun pentru țară!”

TNL Maramureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.