Home > 112 > Tânără, prinsă drogată la volan

Tânără, prinsă drogată la volan

Week-endul trecut, poliţiştii rutieri maramureşeni au efectuat mai multe acţiuni care au avut ca scop final prevenirea şi combaterea accidentelor pe drumurile publice de pe raza judeţului.
În cele două zile au fost verificate peste 150 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 96 de sancţiuni contravenţionale.

Majoritatea soferilor au fost sancţionaţi pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea tuturor sancţiunilor aplicate în cele două zile acţiune este de 52.550 de lei. De asemenea, au fost reţinute 20 de permise de conducere pentru depăşirea limitelor legale de viteză și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Încă din prima seară, polițiștii de la Circulație au și prins o tânără de 24 de ani, care se afla sub influența substanțelor interzise. Ea fusese oprită pentru control pe strada Gheorghe Șincai, din Baia Mare. Pentru că testul a ieșit pozitiv, ea a fost condusă la Spitalul Județean pentru recoltarea de mostre biologice, iar în cauză s-a deschis un dosar penal.

Blacho Trapez -  Producator învelitori de tablă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.