SMID ar putea fi pus în funcțiune în 2019

În cadrul ședinței ordinare din luna februarie a Consiliului Județean Maramureș a fost votat proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru realizarea instalației electrice de utilizare la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor – Sârbi, Comuna Fărcașa.

In expunerea de motive, președintele Consiliului Judetean, Gabriel Zetea a explicat că asigurarea energiei electrice este o urgență și pentru funcționarea parțială a facilităților finalizate din amplasament, adică a Stației de sortare și a Stației de tratare mecano-biologică cu celule bio-stabilizatoare.

Valoarea maximală a obiectului investiției este de 101.150 lei, iar durata estimată de execuție este de trei luni.

Șeful administrației județene a precizat că s-a făcut recepția expertizei privind stabilitatea amplasamentului din cadrul SMID, care a fost transmisă către Agentia Nationala de Achizitii Publice în vederea organizării primei licitații pentru stabilizarea amplasamentului conform acestei expertize.

Presedintele CJ a mai spus ca in 2019, SMID poate fi pus în funcțiune cel puțin parțial, lucrările fiind aproape finalizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.