ŞEDINŢĂ IMPORTANTĂ CU PARTICIPARE DIN MARAMUREŞ

În perioada 5-6 decembrie a avut loc, la Cluj-Napoca, prima ședință a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027. Agenda evenimentului a cuprins teme de interes: aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Comitetului, prezentarea Programului Regional Nord-Vest 2021-2027, calendarul lansărilor, stadiul evaluării pentru instrumentele financiare, stadiul de îndeplinire a condițiilor favorizante, stadiul de punere în aplicare a acțiunilor privind comunicarea și vizibilitatea, criteriile de eligibilitate și selecție prevăzute în cadrul programului.

Comitetul de Monitorizare al Programului Regional Nord-Vest 2021-2027 este o structură națională de tip partenerial, fără personalitate juridică, cu rol decizional și strategic în procesul de implementare al Programului Regional Nord-Vest 2021-2027. În cadrul întâlnirii, s-a prezentat, de asemenea, metodologia de verificare, evaluare și selecție a proiectelor în cadrul Programului Regional Nord-Vest 2021-2027. Acest document reprezintă metodologia propusă și criteriile de evaluare și selecție care urmează a fi utilizate de către Autoritatea de Management pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027 în vederea selectării proiectelor finanțate.

Consiliul Județean Maramureș a participat la întâlnire prin reprezentanții Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.