SC VITAL SA – Recomandări în utilizarea apei potabile pe perioada de secetă

Societatea VITAL S.A. face un apel către utilizatorii serviciilor de alimentare cu apă potabilă din orașul Tăuții Măgherăuș; în sensul că aceștia sunt sfătuiți  să acorde mai multă atenție modului în care utilizează apa potabilă, mai ales în această perioadă. Astfel, S.C. VITAL S.A. recomandă să se utilizeze apa potabilă doar în scopurile prevăzute în contractul de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă-canal, respectiv în scopuri gospodăreşti şi de uz casnic, şi să evite folosirea acesteia în alte scopuri, cum ar fi: irigatul grădinilor și spălatul teraselor, curţilor, pavajelor.

Iată câteva sfaturi practice pentru economisirea apei acasă, iar multe dintre acestea pot fi aplicate și mediului de lucru:

  • o sticlă cu apă păstrată în frigider vă oferă acces rapid la o băutură rece, fără a fi nevoie să deschideți robinetul pentru a aștepta până când apa este suficient de rece.
  • Ar fi util să faceți dușuri rapide pentru a vă reduce timpul de duș cu câteva minute.
  • Asigurați-vă că robinetul este oprit în timp ce vă spălați pe dinți. Puteți economisi cantități însemnate de apă doar prin închiderea robinetului.
  • Așteptați până când mașina de spălat / mașina de spălat vase este plină înainte de a o porni. Setările pentru o jumătate de sarcină utilizează mai mult de jumătate din apă și energie dintr-o sarcină completă.
  • Umpleți fierbătorul numai la nivelul de care aveți nevoie. O ceașcă de ceai nu necesită un ceainic plin, așa că încercați să vă amintiți să nu-l umpleți automat de fiecare dată.
  • Acordați o atenție deosebită instalațiilor de apă, evitați să aveți pierderi de apă în jurul casei și / sau locului de muncă.

Nu uitați pentru informații suplimentare sau alte sesizări, dispeceratul S.C. VITAL S.A. vă stă la dispoziție la numerele de  telefon. 0262/215150, 1, 2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!

Relații Publice

SC VITAL SA
Str. Gheorghe Șincai nr. 21 Baia Mare
Email: relatii.publice@vitalmm.ro
Tel: 0262 215150 int 177
www.vitalmm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.