SC VITAL SA – Comunicat de presă-Acțiune montare contoare cu citire la distanță 24-28 aprilie 2017

S.C. VITAL S.A. a încheiat acțiunea de montare a contoarelor cu citire la distanță în zona rurală Recea – Săsar, schimbându-se aproximativ 1900 de contoare, astfel că echipele din cadrul Serviciului Apometre care se ocupă de înlocuirea contoarelor tradiționale cu contoare cu citire la distanță, prin transmisie radio, vor acționa în această săptămână, 24 aprilie – 28 aprilie 2017, în Baia Mare pe bulevardul Decebal la toate categoriile de utilizatori. Montarea acestora se face în sistem etapizat pe cheltuiala exclusivă a operatorului.

Montarea contoarelor este realizată prin înștiințarea prealabilă a consumatorilor. Proprietarii de instalații individuale vor fi anunțați de ziua și intervalul orar în care se va desfășura acțiunea în imobilul respectiv, inclusiv pe site-ul www.vitalmm.ro și în mass media locală.

Demontarea contoarelor vechi și montarea contoarelor noi se evidențiază printr-un proces verbal încheiat la data acțiunii, care va conține datele despre contor respectiv seria și indexul contorului vechi demontat și contorului nou montat. Pentru ca acţiunea de înlocuire a contoarelor să se defăşoare în condiții optime, solicităm clienților care nu pot fi prezenți acasă la data programată pentru a permite accesul echipelor noastre, să se reprogrameze pentru înlocuirea contorului la telefon: 0262- 215 150,*1*2 interior 129 – Serviciul Apometre, disponibil între orele 08.00 – 15.00.

Noile contoare cu citire la distanță sunt echipate cu module radio care permit transmiterea indexului contorului la distanță, astfel că nu mai este necesar accesul la contor. Facturarea se realizează pe baza citirii lunare a contorului, eliminându-se facturarea pe baza consumului estimat și regularizarea la trei luni.
Utilizatorii serviciilor oferite de S.C. VITAL S.A., care au cont pe site-ul societatii www.vitalmm.ro pot să verifice în cadrul secțiunii ”PLATA ONLINE” facturile și datele de consum.

Avem încredere că utilizatorii nostri apreciază eforturile pe care societatea VITAL S.A le face pentru îmbunătățirea calității serviciilor pe care le prestează.

Relatii Publice
SC VITAL SA BAIA MARE
Adresa: Strada Gheorghe Șincai nr. 21
Email: relatii.publice@vitalmm.ro
Tel: 0262 215150 int 177
www.vitalmm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.