SC VITAL: ANUNȚ IMPORTANT – Întrerupere furnizare apă în municipiul Sighetu Marmației, localitățile Tisa și Crăciunești

S.C.VITAL S.A.- Agenția Sighetu Marmației, anunță că pentru remedierea unei avarii la conducta de distribuție a apei de pe strada Doboieș, se va întrerupe furnizarea apei în noaptea de miercuri 05.04.2017 spre joi 06.04.2017 între orele 22.00 -06.00, pentru consumatorii din Sighetu Marmației și localitățile Tisa și Crăciunești.

Lucrările sunt executate de S.C. IMI S.A., Baia Mare în baza contractului de lucrări MM-CL-15 “Reabilitarea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare menajeră in localitățile Baia Mare, Sighetu Marmației, Baia Sprie, Tăuții Măgherăuș, Târgu Lăpuș, Seini și Vișeu de Sus.

Din păcate, orice proiect de investiție în infrastructură de asemenea dimensiuni, creează inconveniente pe termen scurt în viața de zi cu zi a comunității.

Pe această cale ne cerem scuze pentru neplăcerile create şi vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru ca durata şi impactul lor asupra dumneavoastră să fie minime.
Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C. VITAL S.A. tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Relatii Publice
SC VITAL SA BAIA MARE
Adresa: Strada Gheorghe Șincai nr. 21
Email: relatii.publice@vitalmm.ro
Tel: 0262 215150 int 177
www.vitalmm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.