SC Vital – Actualizare contracte, martie 2020

Actualizare contracte – Martie 2020

Utilizatorii serviciilor prestate de către societatea VITAL S.A. care dețin branșamente individuale la bloc și case, care au contracte încheiate anterior lunii aprilie 2013, sunt rugați să se prezinte în vederea actualizării contractelor. Contractul stabileşte relaţiile dintre utilizator şi operator la punctul de delimitare între reţeaua interioară a utilizatorului aflată pe proprietatea acestuia şi reţeaua publică situată pe domeniul public care este constituită de contorul de branşament pentru sistemul de alimentare cu apă, respectiv căminul de racord pentru sistemul de canalizare.

Procesul de ACTUALIZARE a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, se desfășoară conform unor grafice stabilite.

POSESORII DE BRANȘAMENTE INDIVIDUALE- PARȚIAL

  • Bulevardul București nr. 32-61
  • Străzile: Arieșului, Culturii, Dragoș Vodă, Ioan Slavici, Ion Șugariu, Lupului, Luceafărului, Minerilor, Petofi Șandor, Vlad Țepeș
  • Aleea Jupiter și Aleea Neptun

ABONAȚI  CASNICI –  toți fără contract acualizat.

  • Străzile: Brândușelor, Mihai Eminescu, Mărgeanului și Rozelor

Utilizatorii din localitățile unde operează S.C. VITAL S.A. pot să se prezinte la sediile agențiilor: Baia Sprie, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Tăuții Măgherăuș, Seini, Cavnic, Șomcuta Mare și Ulmeni.

  • pentru utilizatorii din Baia Mare la sediul societății din strada Gheorghe Șincai nr.21 și la

casieria de pe bulevardul Republicii nr.62 din Baia Mare.

  • la Biroul de Relații cu Publicul, de luni –  joi,  în intervalul orar 07.30 – 16.00 și  vineri , în

intervalul orar 07.30 – 13.30.

  • la Biroul de Relații cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr. 62, de luni – joi,  în intervalul orar 07.30 – 16.00 și  vineri  în intervalul orar 07.30 – 13.30.

Modalitatea de încheiere a contractului este reglementată prin lege precum și conținutul acestuia, iar actualizarea contractelor este impusă de noile dispoziții legale în vigoare în domeniul serviciului de alimentare cu apă și de canalizare.

Pentru întocmirea contractului este necesară prezența titularului dreptului de proprietate sau a dreptului de folosință, sau a împuternicitului notarial al acestuia, cu următoarele documente:

  • Act de proprietate sau contract de închiriere (original și copie)
  • Act de identitate (original și copie)

Rugăm utilizatorii serviciilor noastre să își actualizeze contractele  de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, până la data de 17 aprilie 2020.

Pentru detalii suplimentare privind actele necesare în vederea actualizării contractului, puteți contacta Biroul Relații cu Publicul la numărul de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.

Relații Publice
SC VITAL SA
Str. Gheorghe Șincai nr. 21 Baia Mare
Email: relatii.publice@vitalmm.ro
Tel: 0262 215150 int 177
www.vitalmm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.