SC Vital – Actualizare contracte – Mai 2019

S.C. VITAL S.A. Actualizare contracte – Mai 2019

Societatea VITAL S.A. își anunță utilizatorii că și în luna mai 2019 continuă procesul de ACTUALIZARE a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, conform graficelor stabilite.

Prin urmare, invităm toți utilizatorii serviciilor prestate de către societatea VITAL S.A. care dețin branșamente individuale la bloc și case, care au contracte încheiate anterior lunii aprilie 2013 să se prezinte în vederea actualizării acestora.

  • pentru utilizatorii din localitățile unde operează S.C. VITAL S.A., la sediile agențiilor: Baia Sprie, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Tăuții Măgherăuș, Seini, Cavnic, Șomcuta Mare și Ulmeni.
  • pentru utilizatorii din Baia Mare la sediul societății din strada Gheorghe Șincai nr.21 și la casieria de pe bulevardul Republicii nr.62 din Baia Mare.
  • la Biroul de Relații cu Publicul, de luni – joi,  în intervalul orar 07.30 – 16.00 și  vineri , în intervalul orar 07.30 – 13.30.
  • la Biroul de Relații cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr. 62, de luni – joi,  în intervalul orar 07.30 – 16.00 și  vineri , în intervalul orar 07.30 – 13.30.

Precizăm că actualizarea contractelor este impusă de noile dispoziții legale în vigoare în domeniul serviciului de alimentare cu apă și de canalizare.

Pentru întocmirea contractului, este necesară prezența titularului dreptului de proprietate sau a dreptului de folosință, sau a împuternicitului notarial al acestuia, cu următoarele documente:

  • Act de proprietate sau contract de închiriere (original și copie)
  • Act de identitate (original și copie)

Rugăm utilizatorii serviciilor noastre să își actualizeze contractele  de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, până la data de 16 iunie  2019. Pentru detalii suplimentare privind actele necesare în vederea actualizării contractului, puteți contacta Biroul Relații cu Publicul la numărul de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575.

BRANȘAMENTE INDIVIDUALE BLOCURI

Bd. Republicii nr. 1, 22, 24, bd. Traian nr. 2, 19, 26, 27, 29, 32,26

Str. Berăriei – case, str. Ciocârliei – case, str. Colinei – case, str. Crizantemelor – case, str. Dragoș Vodă nr. 2A, 2B, 2C, 5A, 6A, 6B, 6C, 7A, 7B, str. Griviței – case și blocuri, str. Hera nr. 2C, str. Horea – case și blocuri, str. Romană  – case și blocuri, str. Săsarului – case și blocuri, str. Ștefan Luchian – case și blocuri, str. Transilvaniei – blocuri, str. Victor Babeș nr 3 – 62 – case, str. Victoriei – blocuri

Piața Revoluției – blocuri

Aleea Filaturii – blocuri, Aleea Rotundă nr. 1-5

ABONAȚI  CASNICI

Toți utilizatorii care locuiesc la case și nu au actualizate contractele de furnizare/presatre a serviciului de alimentare cu apă și canalizare.

Relații Publice

SC VITAL SA
Str. Gheorghe Șincai nr. 21 Baia Mare
Email: relatii.publice@vitalmm.ro
Tel: 0262 215150 int 177
www.vitalmm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.