Profită de promoțiile de sezon la motoutilajele Hecht!

http://www.hecht.store.ro/fotky19652/fotos/_vyrp11_1018Hecht-Garantie-Hecht-store-ro.pngTemperaturile ridicate vin cu vești bune pentru pasionații de grădinărit! Magazinul Nordex, dealer autorizat Hecht, a pregătit super oferte la motoutilaje și accesorii de sezon!

Vino în magazinul situat în fostul Ambient din Baia Mare și alege-ți cele mai fiabile produse de la producătorul ceh Hecht, cu discounturi de până la 25%. Beneficiezi de 3 ani garanție, service rapid și de calitate, iar specialiștii noștri te vor ajuta să găsești produsul potrivit pentru aplicația ta! Grădinarește eficient împreună cu Hecht!

 

Despre Hecht:

Hecht reprezintă cel mai mare furnizor de mașini pentru grădinărit din Republica Cehă. Compania este într-o dinamică continuă, reușind ca în anul 2015 să obțină o creștere a cifrei de afaceri cu peste 70% la nivel mondial, devenind astfel cel mai mare furnizor de specialitate în Republica Cehă și Slovacia, dar de asemenea un jucător puternic pe această piață în Uniunea Europeană.

Numeroasele premii pentru invenții și inovații, precum și certificări din partea companiei germane independente Heimwerker-test, confirmă înalta calitate a produselor Hecht, confirmare venită din partea celei mai exigente piețe în domeniu, cea germană. Produse oferite: gamă completă de produse pentru casă și grădină

Contact:

Baia Mare, str. Vasile Lucaciu, nr. 163 (fostul Ambient)
https://www.nordex.ro/
Tel. 0262 211 377, Fax: 0362 412 992
Comenzi online:
Tel. : 0722 336 796
E-mail: contact@nordex.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.