Profită de campania de iarnă la motoutilajele şi accesoriile Hecht!

Magazinul Nordex Baia Mare, dealer autorizat Hecht, a dat startul la promoţiile de sezon! Ai discounturi considerabile la motoferăstraie, circulare, despicatoare de buşteni, motosape, generatoare de curent, lopeţi, freze de zăpadă şi aeroterme electrice sau diesel.

Profită de stocul limitat şi asigurate  vei folosi cele mai fiabile produse de la Hecht, brand-ul aflat într-o continuă expansiune şi care a devenit din ce în ce mai apreciat la nivel internaţionalTe invităm în magazinul Hecht, situat în Baia Mare, fostul Ambient, pentru a descoperi cele mai bune produse pentru curtea și grădina ta!

http://www.hecht.store.ro/fotky19652/fotos/_vyrp11_1018Hecht-Garantie-Hecht-store-ro.png

Beneficiezi de 3 ani garanție, service rapid și de calitate, iar specialiștii noștri te vor ajuta să găsești produsul potrivit pentru aplicația ta! Grădinarește eficient împreună cu Hecht!

 

Despre Hecht:
Hecht reprezintă cel mai mare furnizor de mașini pentru grădinărit din Republica Cehă si din Europa de Est. Compania este într-o dinamică continuă, reușind ca în anul 2015 să obțină o creștere a cifrei de afaceri cu peste 70% la nivel mondial, devenind astfel  un jucător puternic pe piața de specialitate în Uniunea Europeană.
Numeroasele premii pentru invenții și inovații, precum și certificări din partea companiei germane independente Heimwerker-test, confirmă înalta calitate a produselor Hecht, confirmare venită din partea celei mai exigente piețe în domeniu, cea germană. Produse oferite: gamă completă de produse pentru casă și grădină.
Contact:
Baia Mare, str. Vasile Lucaciu, nr. 163 (fostul Ambient)
https://www.nordex.ro/
Tel. 0262 211 377, Fax: 0362 412 992
Comenzi online:
Tel. : 0722 336 796
E-mail: contact@nordex.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.