PROBLEMA HALDELOR DE STERIL, ÎN ATENȚIA LIBERALILOR 

Alături de parlamentarii liberali de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș și Florin Alexe, de prefectul Rudolf Stauder și de primarul orașului Tăuții Măgherăuș, Dumitru Marinescu, președintele CJ Maramureș Ionel Bogdan a   avut o întâlnire de lucru cu premierul Nicolae Ciucă, pe tema problemelor de mediu din județ, care sunt nerezolvate de peste 30 de ani.

“Împreună cu premierul, am discutat despre situația haldelor de steril care poluează aerul, afectând sănătatea cetățenilor și despre apele reziduale de mină, care ajung în râurile din Maramureș, distrugând fauna și flora.” a precizat Ionel Bogdan. 

Aceste probleme de mediu, cauzate de exploatările miniere extinse din Maramureș, afectează multe localități din județul nostru și mă bucur că am putut discuta la cel mai înalt nivel soluții care vin în sprijinul cetățenilor este de părere președintele CJ Maramureș. “Sănătatea maramureșenilor e primordială și am încredere că în scurt timp vom veni, împreună cu guvernul, cu măsuri concrete care să rezolve probleme ce durează de prea mult timp.” a adăugat Ionel Bogdan. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.