PREGĂTITE PENTRU NOUL CAMPIONAT

După ce în urmă cu circa două săptămâni asistam la reunirea echipei feminine de handbal a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare, de acum și până la startul noii ediții de campionat, băimărencele conduse de cuplul Simona Maior Pașca – Ioana Marta vor susține o serie de partide cu caracter amical, prima dintre ele susținută în premieră în compania reprezentativei Italiei Under 19 ani. Jocul elaborat și purtat în regim de viteză a făcut ca fetele noastre să se impună cu scorul de 44-16.
În ceea ce priveşte obiectivul echipei feminine pentru 2017-2018, de data aceasta promovarea este asumată ca obiectiv. Dovadă stă şi campania de transferuri prin care lotul a fost întărit considerabil prin aducerea unor jucătoare cu experienţă.
Prima mutare a fost cea a readucerii in Baia Mare a fostei campioane naţionale Andrada Maior Paşca, componentă a HCM-ului care câştiga titlul în 2014. Ea va întări partea stângă al atacului nostru, după ce în ultimul sezon a evoluat în prima ligă la CSM Bistriţa. O altă noutate pe extrema dreaptă o reprezintă constănţeanca Andreea Lipară venită de la Handbal Club Dunărea Brăila. Pentru apropiatul sezon al ligii secunde în poartă se vor regăsi Andreea Năstasă, respectiv focşăneanca Cristina Enache, un produs al Centrului Naţional de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.