Școala Postliceală Henri Coandă – Pregătire pentru viitor!

Școala Postliceală ”Henri Coandă”acreditată prin Ordin de Ministru nr.4854/2008, şi-a deschis larg porțile pentru anul școlar 2020-2021.

Cadrele didactice cu vastă experiență sunt gata să pregătească absolvenți de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat, în unele dintre cele mai solicitate calificări ale momentului din domeniul sănătății : asistent medical generalist, de farmacie si  balneofiziokinetoterapie si recuperare.

Certificatele sunt recunoscute național și internațional.

Liceul Particular ”Henri Coandă” are  o ofertă educațională de excepție în profilul umanist, specializarea „știinte sociale”, cursuri la  frecvență redusă.

Fundația ”Henri Coandă” oferă tuturor doritorilor cursuri de formare si calificare profesională pentru cele mai cerute meserii de pe piața muncii: frizerie, coafură, manichiură, pedichiură, masaj, cosmetică, bucătar-ospătar, lucrător în comerț, precum si cursuri de igienă. 
Pentru cadrele didactice organizam curs de perfectionare  cu 30 de credite- Managementul clasei. 

Mai multe informații despre oferta noastră educatională puteți obține la sediul Școlii Postliceale ”Henri Coandă”, situat în Baia Mare, bd. Republicii, nr.8.

Tel. 0262.221.247 sau 0751.040.265 E-mail : henricoandabm@yahoo.com

2 thoughts on “Școala Postliceală Henri Coandă – Pregătire pentru viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.