POLIȚIST AGRESAT DE UN ELEV CARE A PICAT PROBA PRACTICĂ AUTO

Situatie inedita inregistrata in Baia Mare. Un politist examinator de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Maramures a fost agresat de un barbat care a sustinut proba practica a examenului auto. Incidentul a avut loc ieri, dupa ce aspirantul la obtinerea permisului auto, un baimarean, a picat proba. El a fost declarat respins si de aici au inceput neinetelegerile intre cei doi.

Elevul a lovit cu pumnul geamul din partea față stânga a autoturismului, care s-a spart, iar mai apoi a devenit violent și l-a lovit pe agentul de poliție în piept. Potrivit informatiilor puse la dispozitia presei de Prefectura Maramures, institutie in subordinea careia se afla Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, infracțiunea de ultraj a avut loc chiar în autoturismul cu care s-a desfășurat proba practică.

Politistii baimareni au fost anuntati despre situatia creata, iar cazul a fost preluat de procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Agresorul a fost retinut pentru infracțiunea de ultraj și i-a fost întocmit un dosar penal. Având în vedere ca fapta a fost comisa asupra unei persoane aflate în exercițiul funcțiunii, procurorul a propus arestarea preventivă a baimareanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.