POLITICILE SOCIAL-DEMOCRATE, CONTESTATE DE OPOZIȚIE

Politica coalitiei de guvernare este puternic contestata de partidele din opozitie. Ultima situatie care a creat numeroase nemultumiri in randul membrilor Partidului Miscarea Populara si a Uniunii Salvati Romania a fost inregistrata in aceasta saptamana, cand a fost convocata o sedinta extraordinara a Parlamentului Romaniei, de la care au lipsit foarte multi parlamentari, iar regulile nu au fost respectate de catre cei care au dorit voturile deputatilor si senatorilor.

Iustin Talpos spune ca cvorumul a fost neconstitutional si astfel s-a comis o ilegalitate de catre presedintele senatului. Potrivit parlamentarului maramuresean, nu poti face cvorum cu un reprezentant al guvernului la nivel de birou permanent. Iustin Talpos sustine ca cei din Coalitie nu au reusit sa-si aduca oamenii la sedinta, si asta este inca o dovada ca PSD este in cadere libera, iar zvonurile ca membrii formatiunii vor incepe sa paraseasca barca social-democrata se vor adeveri in scurt timp.

Pe de alta parte, deputatul USR de Maramures, Vlad Durus afirma ca PSD a mintit in campania electrorala, cand a facut numeroase promisiuni care acum nu pot fi onorate. Ba mai mult, se iau masuri care afecteaza populatia de rand.

In ceea ce priveste pensiile speciale, deputatul precizeaza ca partidul din care face parte a depus in parlament un proiect de lege ce vizeaza abrogarea legilor speciale pentru parlamentari. De asemenea, a inaintat un proiect de lege intitulat legea anticiocoiu care prevede interzicerea accesului la posturi publice a persoanelor care au fost pensionate pe baza unor astfel de legi speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.