Vista Vision – În luna februarie – consult GRATUIT – acordat persoanelor cu DIABET!

Policlinica Vista Vision BAIA MARE, un nou standard în sfera serviciilor medicale de excepție!

În luna februarie – consult GRATUIT – acordat persoanelor cu DIABET!

Policlinica Vista Vision Baia Mare vă așteptă cu noi specialități medicale, o echipă premium, formată atât din medici români, din Baia Mare, sau din alte centre importante din țară, cât și străini, echipamente de ultima generație și aceeași grijă deosebită pentru pacienți, așa cum deja v-a obișnuit.

 În cadrul Policlinicii Vista Vision Baia Mare veți găsi următoarele specialități medicale: cardiologie, urologie, chirurgie generală, neurologie, diabet, nutriție și boli metabolice, psihiatrie, endocrinologie, gastroenterologie, dermatologie, chirurgie plastică și, desigur, oftalmologie.

De asemenea, veți regăsi în cadrul POLICLINICII VISTA VISION și specialități medicale în relație contractuală cu CASMM, astfel: diabet, nutriție și boli metabolice, urologie, chirurgie generală, gastroenterologie și oftalmologie, urmând ca numărul acestora să crească în viitorul apropiat. Astfel, pentru un consult la aceste specialități, pacienții vor avea nevoie doar de un bilet de trimitere și o programare.

  • În luna februarie, o atenția deosebită este acordată DIABETULUI!

Peste 11% dintre români suferă de această boală!

  • Până pe 28 februarie 2021, în policlinica VISTA VISION aveți CONSULT GRATUIT*, doar pe baza cardului de sănătate!

*consultul se face cu o programare prealabilă!* adresat persoanelor cu diabet sau predispoziție!

Diabetul este o boală caracterizată prin creșterea valorilor glicemice (a zaharului din sânge) peste nivelul acceptat. Această stare poate fi insoțită de o scădere a producției de insulină sau chiar de o lipsă totală a acesteia.

Nedepistat la timp sau netratat corespunzator, DIABETUL  afectează buna funcționalitate a rinichilor, a ochilor, a sistemului nervos periferic și central, a vaselor de sânge și implicit a alimentării cu sânge a extremităților și apariția a ceea ce numim “piciorul diabetic”.

Medicul diabetolog poate depista precoce diabetul zaharat sau glicemia bazală modificată (prediabetul), care, tratate corespunzător și evaluate periodic, sistematic, pot fi ținute sub control.

Controlul periodic rămâne, așadar, esențial!

Orice problemă medicală ați avea, echipa Policlinicii Vista Vision Baia Mare vă așteaptă la sediul aflat pe: Bdul Unirii, nr. 18.

Programările se fac la tel.: 0262 707 589 sau 0737 505 157.

www.vistavision.ro/policlinica-baia-mare/medici-policlinica/

www.vistavision.ro/diabetul-zaharat-tipuri-factori-de-risc-si-investigatii/

Cu prețuire, întotdeauna în sprijinul pacienților săi,

Echipa Policlinicii VISTA VISION Baia Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.