PESTE O TONĂ DE MÂNCARE PENTRU CĂȚEII FĂRĂ STĂPÂN DIN BAIA MARE

Weekend-ul care a trecut a fost unul fericit pentru cățeii fără stăpân din Baia Mare. Acțiunea colectării de hrană pentru câini organizată la sfarsitul saptamanii trecute de Adăpostul Baia Mare la cortul amplasat in parcarea supermarket-urilor de la iesirea din Baia Mare spre Recea a fost un succes. În cele trei zile, s-au strâns peste o tonă de hrană uscată adulți, mai mult de 70 de kg hrană uscată juniori, aproape 140 kg salam și mai bine de 90 de conserve.

Potrivit organizatorilor colectei, donațiile în bani depasesc suma de 2100 lei. Ei vor fi folosiți pentru achizitionarea de custi de metal pentru carantina, a unor produse necesare întreținerii și curățeniei, precum si a hranei pentru catelusi. Maramuresenii cu suflet mare pe langa bani si alimente au putut lua acasa si un pui de catel. Cei de la Ecarisaj au adus mai multe exemplare pe care le-au oferit spre adoptie. Din pacate, doar doi patrupezi din cei 400 care sunt in adapostul municipiului au acum o familie.

Organizatorii multumesc tuturor oamenilor care au donat, dar și celor care i-au ajutat și susținut în derularea campaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.