NUMĂR MARE DE INTERVENŢII LA REŢEAUA DE CANALIZARE

Colmatarea rețelei de canalizare cu diverse produse, care nu ar trebui să ajungă acolo, apare la blocuri în general dar şi la case, şi poate duce la refularea apei uzate în imobil.

Ploile din ultima perioadă au generat un număr crescut de intervenții la rețeaua de canalizare, care au scos la iveală mari probleme generate de utilizarea greșită a acesteia precizează reprezentantii Vital Baia Mare.

Oamenii arunca în canalizare chiar şi cârpe, resturi de mâncare, medicamente, ulei de motor si coji de banane. Acestea, încet și sigur conduc la înfundarea şi deteriorarea reţelei de canalizare, iar rezolvarea avariilor la canalizare necesită uneori costuri uriaşe, mai ales dacă trebuie înlocuite conductele.

Pentru a proteja reţeaua de canalizare, oamenii ar trebui să înceteze cu acest comportament de a arunca diverse lucruri în canalizare, care pun în pericol rețeaua dar şi mediul înconjurător atrag atentia responsabilii Vital care au facut publice si imaginile de la aceste interventii.

TEXT ECRAN

Relații suplimentare pot fi obținute la dispeceratul Societății Vital, tel. 0262/215150, 1, 2 și 0362/401052, 3, 0372/752661.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.