NEMULTUMIȚI DE MODIFICAREA TRASEULUI LINIEI 4

Baimarenii din zona de est a orasului sunt revoltati de modificarile de traseu operate pe linia 4. 200 de cetateni au semnat o petitie pentru a se reveni la ruta anterioara.

2 thoughts on “NEMULTUMIȚI DE MODIFICAREA TRASEULUI LINIEI 4

  1. Nu inteleg ce este atat de greu sa inteleaga diriguitorii ca este necesar sa rezolve sub o forma sau alta traseul pe care circula autobuzul nr. 4. Nu pot fi de acord cu tonul iritat si categoric al dlui Barbul, care nu se pune in situatia zecilor de solicitanti. Si alte strazi sunt izolate de legatura cu Spitalul Judetean si au facut demersuri in acesat sens. Noi cerem bunavointa si mai multa intelegere. Traseul liniei 4 era mai eficient pentru ca deservea elevii Colegiului de Arta care locuiesc in Cartierul Garii sau Cartierul Alecsandri. De asemenea pe cei care din acele zone ajungeau la Cimitirul Dealul Florilor sau la Nuci, la Muzeul de Etnografie, la Muzeul Satului , la Parcul „Regina Maria” sau la bazele sportive din acest perimetru. In numele locuitorilor de pe srr. Petofi, (s-a depus la Primarie o petitie), va multumesc pentru intelegere.

    1. Pe cei din Primarie si de la Urbis nu i intereseaza ca afecteaza populatia din jumatate de oras: elevi si cadre didactice care merg la Liceul de Arte, oameni care vor sa ajunga in parc, la stadion etc, angajati care lucreaza in zona.Se gandesc doar sa fie profitabili, de parca asta e obiectul lor de activitate, sa faca profit, nu sa faciliteze transportul public al baimarenilor! Dar nu se gandesc cati abonati vor pierde din cauza modificarilor aberante pe care le fac!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.