MOARTE SUSPECTĂ ÎN PENITENCIARUL BAIA MARE

Moarte suspecta la Penitenciarul din Baia Mare. Un barbat in varsta de 27 ani, condamnat pentru furt calificat, a decedat subit la sfarsitul saptamanii trecute. Familia are mari semne de intrebare cu privire la cauza decesului, mai ales ca tanarul nu era cunoscut cu probleme de sanatate. Mama detinutului afirma ca vineri, cand s-a intamplat tragedia, acesta a luat legatura cu familia ultima data si in acel moment i s-ar fi facut rau. Cand femeia a cerut detalii la Penitenciar, a primit raspuns ca fiul ei a decedat.
Surse din cadrul Penitenciarului Baia Mare sustin ca barbatul s-ar fi prezentat in aceeasi zi, de doua ori, la cabinetul medical al unitatii de detentie unde i s-a spus ca nu are nimic. Intors in celula, se pare ca detinutului i-a fost din nou rau, ar fi luat un somnifer si la scurt timp a facut stop-cardiorespirator.
In schimb reprezentantii unitatii de detentie declara ca atunci cand detinutul a acuzat ca ii este rau, i s-a acordat primul ajutor si i s-au facut manevre de resuscitare, fiind stabilizat. Gardienii au sunat la 112 si au chemat in ajutor un echipaj medical, dar in acel moment niciun echipaj al Ambulantei sau SMURD nu era disponibil. Asa ca tanarul a fost dus la UPU-SMURD a Spitalului Judetean Baia Mare cu un vehicul al Penitenciarului. A ajuns la unitatea sanitara in stop cardio-respirator si, cu toate ca s-a incercat resuscitarea, manevrele nu au dat niciun rezultat. Acum familia baimareanului se pregateste de inmormantare, dar cere explicatii pentru a afla cauza reala a decesului. Tanarul mai avea 3 zile pana la liberare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.