Mesajul președintelui PNL Maramureș, Ionel Bogdan

Minciuna și manipularea opiniei publice au devenit instrumente de uz zilnic pentru politicienii PSD.

Știm cu toții că bugetul este unul prost, criticat de toți primarii, inclusiv de cei ai PSD, deoarece aduce mari prejudicii comunităților locale.

Nu președintele Iohannis a pierdut sprijinul primarilor pentru că a trimis bugetul la Curtea Constituțională. Liviu Dragnea, PSD și ALDE au pierdut orice urmă de respect și susținere din partea tuturor primarilor din România, deoarece au făcut un buget care afectează investițiile locale, un buget de subzistență, care blochează orice dezvoltare la nivelul comunităților.

Cât despre întârziere, nu președintele a trimis bugetul în Parlament în februarie 2019, în condițiile în care trebuia trimis până pe 15 noiembrie 2018. Și întârzierea, și proasta gestionare a banilor publici se datorează exclusiv guvernării PSD-ALDE.

Știe aceste lucruri și vicepreședintele PSD Gabriel Zetea care însă încearcă să arunce responsabilitatea acestui buget dezastruos și a lipsei de investiții la nivel local pe umerii altora, ca și cum nu guvernul ar fi făcut proiectul falimentar, votat  pe repede-înainte de o majoritate care nu mai are nicio legătură cu interesele românilor.

Adevărul e că de la autoritățile locale s-au tăiat în acest an 1 miliard de lei, bani care înseamnă canalizare, drumuri reabilitate, modernizări de școli.

Adevărul e că  primarii au fost mințiți pe față atunci când li s-au lăsat mai mulți bani din impozitul pe venit, dar au fost încărcați apoi cu cheltuieli de asistență socială, care le vor afecta grav bugetele locale.

Propaganda PSD, din care face parte și Gabriel Zetea, încearcă să ascundă această realitatea, dar românii nu mai pot fi mințiți și manipulați ușor, pentru că ei trăiesc în România și văd în fiecare zi că viața lor e mai scumpă, că banii de la buget nu sunt cheltuiți în beneficiul lor și că bunăstarea promisă de PSD e un soi de Fata Morgana, la care nu ajung niciodată.

PSD a pierdut deja sprijinul românilor, a pierdut încrederea celor care i-au votat, iar anul acesta pierderile se vor vedea și la vot.

Ionel Bogdan,

Președinte PNL Maramureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.