Mesajul președintelui PNL Maramureș, Ionel Bogdan

Liviu Dragnea se pregătește pentru rolul de Maduro al României. După o lungă absență din țară, Dragnea se laudă cu marile performanțe economice  ale guvernării PSD, susținând că PIB-ul a avut o creștere de 25%, comparativ cu 2016. 
Prea puțin! În Venezuela a avut anul trecut o creștere a PIB-ului nominal de 12 ori, mult peste ce se laudă Liviu Dragnea. Pentru Maduro a fost simplu: a mărit inflația, a dat drumul la tiparniță, a mărit salariile etc. 
Probabil de la liderul venezuelean se inspiră și cei de la PSD care prin politicile din ultima vreme cresc inflația, măresc salariile, devalorizează leul și, mai nou, au pus gând rău și rezervei valutare. 
Îi amintesc lui Liviu Dragnea că nu avem buget, autoritățile locale nu au bani de investiții, românii plătesc mai mult pentru mâncare, energie electric și gaze naturale, iar majorările de pensii și salarii sunt topite deja de inflație și de creșterile de prețuri. 
Fără investiții, fără perspective economice solide, cu un guvern iresponsabil, care atacă investitorii și e incapabil să ia măsuri economice coerente, care să sprijine mediul de afaceri și să asigure bunăstare românilor, România se îndreptă pe un drum total greșit, care ne va izola la nivel european. 
Cifrele nu arată bine pentru români, viitorul nu arată bine pentru țară, iar PSD dovedește că e doar un partid al intereselor de grup.

Ionel Bogdan,Președinte PNL Maramureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.