Mesajul președintelui PNL Maramureș, Ionel Bogdan

Îi dau o veste proastă domnului Gabriel Zetea, care este foarte preocupat de lista PNL pentru alegerile europarlamentare. 

Avem candidați foarte buni, oameni profesioniști care au dovedit că sunt în stare să genereze proiecte bune pentru români. Cu acești candidați vom câștiga alegerile europarlamentare din 26 mai. Pe lista PNL se regăsesc primari care sunt campioni la atragerea de fonduri europene, sunt europarlamentari cu experiență, care au dovedit prin activitatea lor că acționează în interesele românilor și desigur lideri liberali care au conexiuni politice la nivel european și care pot folosi aceste conexiuni în beneficiul României.

Cât despre Rareș Bogdan, care a devenit ținta PSD în ultima perioadă, în special a lui Liviu Dragnea, doresc doar atât să-i spun lui Gabriel Zetea: niciun lider PSD nu se bucură în acest moment de încrederea pe care o au românii în Rareș Bogdan. Iar această încredere se bazează pe profesionalism și pe multă muncă.

Iar ca o ultimă observație, vreau să-i atrag atenția domnului Zetea că toți candidații noștri la europarlamentare sunt buni cunoscători de limbi străine, se exprimă și citesc cursiv în limba română, nu sunt vorbitori de „dăncileză”, pentru că la PNL noi punem preț pe valoarea oamenilor, nu pe servilism și clientelism, așa cum se obișnuiește la PSD.

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.