MECI DUPĂ MECI PENTRU HANDBALIȘTII BĂIMĂRENI

În urmă cu mai bine de trei săptămâni, echipa masculină de handbal a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare se reunea în fața a 500 de suporteri, pentru a pregăti în premieră startul în Liga Zimbrilor ediția 2017-2018.

După o primă perioadă teste fizice și antrenamente de reacomodare la efort, băieții lui Raul Fotonea au deschis seria jocurilor amicale cu o dublă pe propriul teren contra celor de la C.S.Politehnica Timișoara. În primul meci. băieții noștri au pierdut la limită scor 30-33 pentru ca în meciul doi să încheie nedecis 21-21 după ce au condus pe tabela de marcaj 59 de minute și 22 de secunde. Din pleiada de jocuri amicale deja stabilite, 11 la număr mai fac parte Turneul Internațional de la Turda găzduit în intervalul 10-12 august, cu meciuri contra formației maghiare Balmazujvaros, Dunărea Călărași și C.S.Dinamo București (campioana en-tritre a României).

O săptămână mai târziu, C.S.Minaur va găzdui Trofel Maramureș, turneu internațional la care și-au anunțat prezența formația din Zaporoje, A.H.C.Potaissa Turda și C.S.Universitatea Suceava, pentru ca în zilele de 25 ș 26 august să încheie seria jocurilor amicale cu Turneul de la Timișoara, turneu la care vor participa Partizan Belgrad și Tatabanya din Ungaria, în speță, formația gazdă C.S.Politehnica din localitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.