Mathilde M.- arta parfumurilor la magazinul de cadouri și decorațiuni Ambiance Deco

Din anul 2002, Mathilde M. aduce eleganță casei dumneavoastră prin obiectele decorative unice și excepționale în stilul clasic-chic, inspirate din secolul XVIII.  La magazinul Ambiance Deco, situat în Piața Revoluției, nr.5, suntem onorați să vă oferim posibilitatea de a achiziționa aceste produse la prețuri accesibile.

 

Ce reprezintă Mathilde M.?

De 15 ani, brandul franțuzesc Mathilde M. a realizat esențe care încântă interioarele cu scene poetice și spune povești minunate. Calitatea înaltă a parfumurilor este elaborată în strânsă colaborare cu maeștrii parfumieri din sudul Franței. Utilizând mixuri de esențe puternice și complexe, specialiștii realizează produse extraordinare. Fiecare aromă este asociată cu peisaje parfumate. Emblematice, aceste decorațiuni parfumate sunt realizate în laboratoarele lor, fiind lucrate manual pentru a-și păstra calitatea înaltă a produselor.

 

Realizarea produselor Mathilde M. necesită specificații stricte, în conformitate cu reglementările în vigoare privind parfumurile de ambianță. Brandul franțuzesc cuprinde diferite parfumuri de ambianță, parfumuri pentru lenjerie, lumânări parfumate, parfumuri solide, săpunuri cu diferite forme și esențe complexe. De asemenea, Mathilde M., are o gamă largă de prosoape brodate, truse de farduri și bijuterii elegante, cutii pentru depozitarea pălăriilor, umbrele cu design unic, tablouri care ne trimit în altă epocă, perne, mobilier, etc. Vă invităm la magazinul Ambiance Deco pentru a descoperi aceste miresme magice și produse unice. La noi puteți consulta catalogul cu produsele Mathilde M. Cu siguranță veți fi impresionați de tot ceea ce înseamnă acest brand și de calitatea produselor pe care le oferă.

 

Vă invităm la magazinul Ambiance Deco, situat în Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sambătă 9.00 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”, pentru a descoperi cele mai noi idei pentru cadouri și decorațiuni. Ne puteți contacta și la numărul de telefon 0362.807.296 și vă vom oferi cu mare drag multe alte sfaturi și recomandări pentru amenajarea casei dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.