MARINEL ROB AFIRMĂ CĂ NU ȘI-A DAT DEMISIA

In cursul zilei de ieri a avut loc Adunarea Generală a Coaltiei pentru Baia Mare. Aceasta a avut loc in contextul in care Cătălin Chereches, primarul aflat sub control judiciar, a anunţat într-o conferinţă de presă in luna decembrie a anului trecut ca se retrage din Coaliție si tot atunci a criticat în termeni duri activitatea primarului interimar al municipiului Baia Mare, Marinel Rob, care este membru al Coaliţiei.
La ședinta de ieri a Coaliției, s-a decis insa ca in funcția de președinte rămâne tot Catalin Chereches.
Tot ieri s-a afirmat ca Marinel Rob si-ar fi dat demisia si nu mai este consilier, ca urmare decizia ar atrage de la sine și demisia din funcția publică, de viceprimar cu atribuții de primar interimar al municipiului Baia Mare, iar astfel au fost propuși alți doi consilieri locali pentru a prelua aceasta funcție, respectiv Dorel Muresan si Pop Stefan.

DEMISIE CU SEMNE DE INTREBARE

In ce privește demisia lui Marinel Rob, acest lucru nu pare sa fie real.
„Eu am lipsit din localitate si am transmis acest lucru colegilor din Coaliție.” a declarat Rob. Mai mult el sustine ca nu a semnat nici o demisie in cursul zilei de ieri.
„Singura demisie pe care am semnat-o a fost in timpul alegerilor locale de anul trecut cand am semnat adeziunea la PNL”, a adaugat Marinel Rob.
Pe surse am aflat ca nu toti reprezentanții Coaliției au fost de acord cu deciziile luate si nu este exclus ca unii sa se retragă din aceasta platforma.
Pe de alta parte, se așteaptă ședinta Consiliului Local Baia Mare din 31 Ianuarie cand va fi luata in discutie, propunerea privind un nou viceprimar cu atribuții de primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.