LOCUITORII DE PE HOREA ȘI DE LA CUPROM, FĂRĂ NORME DE BUN SIMȚ

Tone de gunoaie pot fi ridicate in fiecare zi din zona blocurilor sociale de pe strada Horea si de la imobilele fostului combinat chimic din Baia Mare, unde locuiesc o parte din asistatii municipiului. Multe din deseurile pe care le produc zac in jurul cladirilor, semn ca locatarii si-au facut educatia in codru, nu in mediul urban.

Anul trecut, angajatii firmei de salubrizare din Baia Mare au avut trei interventii majore la blocurile de pe Horea. Cu utilaje si camioane de capacitate mare au adunat deseurile pe care cei care locuiesc in zona le-au aruncat intre cladiri, in foarte multe cazuri direct de la geam de la etaj. La sfarsitul lunii noiembrie 2017, atunci cand blocul nr 46B de pe strada Horea a intrat in reabilitare Drusal a transportat din zona 180 de metri cubi de mizerii.

Cu toate acestea, la fel de multa mizerie se gaseste pe langa ele si in jurul cladirilor. Ambalajele, resturile de mancare si materiale textile strica la fel de mult imaginea zonei cum o afecteaza si cladirile Phoenix-ului, care, dupa ce au fost date in folosinta asistatilor, arata mai rau ca niciodata. Imobilele nu mai au geamuri si o parte din acoperis, iar unele nici macar o parte a peretilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.