LIVING – IDEI DE AMENAJARE PREZENTATE DE SPECIALIȘTII AMBIANCE DECO

Dorința de a avea casa mereu în pas cu moda este normală și firească. Cine n-ar vrea să trăiască înconjurat de piese de mobilier frumoase, perfect asortate cu finisaje, accesorii și decorațiuni în vogă? Specialiștii de la Ambiance Deco îți oferă câteva recomandări pentru a avea un living în tendințe, în care să te simți relaxat și să te încarci cu energie.

Minimalism inspirat din stilul scandinav

Cei cu spirit de observație au observat că în ultimii ani, stilul minimalist a devenit tot mai apreciat, optându-se pentru decoruri moderne, aerisite, luminoase, ușor de curățat și întreținut. Principalele caracteristici ale acestui stil de amenajare sunt lipsa aglomerației și simplitatea.

Tendințele anului 2017 le completează pe cele din anii anteriori prin aducerea câtorva accente specifice stilului scandinav, a cărui menire este să îndulcească severitatea minimalismului. Adăugând piese de decor cu inspirație nordică și câteva textile, căminul tău va căpăta un plus de căldură, devenind totodată mai primitor și confortabil.

În general, o amenajare în stil minimalist presupune folosirea unei palete cromatice cât mai deschise pentru finisarea pereților, albul fiind, de regulă, una din primele și cele mai comune opțiuni.

Ei bine, dacă în anii anteriori am fost încurajați să alegem amenajări în plan deschis, în acest an au revenit la modă spațiile mici, cât mai intime cu putință. Așa că dacă ai o cameră de zi redusă ca dimensiune, nu mai este cazul să te gândești cum să o faci mai mare. Trebuie doar să te asiguri că o vei amenaja astfel încât să-ți ofere cât mai mult confort și căldură.

Alte idei de amenajare a sufrageriei:

Nu uita că la Ambiance Deco găsești tot ce îți dorești pentru decorarea căminului tău : perne decorative, piese de mobilier și decor și cadouri deosebite pentru persoanele apropiate sau partenerii de afaceri. În plus, poți răsfoi cataloagele noastre și îți aducem pe comandă orice produs dorești. Oferă-i căminului tău un plus de originalitate și calitate!

Te invităm la magazinul situat în Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sambătă 9.00 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”, pentru a descoperi cele mai noi idei pentru cadouri și decorațiuni. Ne poți contacta și la numărul de telefon 0362.807.296 și îți vom oferi cu mare drag multe alte sfaturi și recomandări pentru amenajarea casei tale!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.