JANDARMII MARAMUREȘENI NU SUNT ÎN VACANȚĂ

În minivancanța de Ziua Națională a României, jandarmii maramureșeni vor avea mai multe misiuni de asigurare a ordinii și siguranței publică pe timpul desfăsurării manifestărilor publice ce se desfășoară pe raza județului.

În această seară ei sunt prezenți în Piața Libertății din Baia Mare, unde are loc Concertul de Slagăre Românești, iar vineri, 1 decembrie, începând cu ora 11:00, vor fi alături de cei care vor participa la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale pe Bulevardul Unirii din municipiu. Efective de jandarmi vor fi mobilizate și în Sighetu Marmației, unde sunt de asemenea programate activități culturale și comemorative cu ocazia Zilei Naționale a României. Nu vor lipsi nici de la competițiile sportive care vor avea loc în Baia Mare sâmbătă și duminică.

Jandarmii de la Posturile Montane Suior, Cavnic, Valea Vaserului și Borsa vor fi prezenți în zona stațiunilor montane și pe traseele turistice, intensificând acțiunile în zonă de competență și, în mod deosebit, acolo unde este posibil să se producă evenimente. Cetățenii pot solicita sprijinul forțelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență „112”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.