Întreruperi programate în furnizarea apei potabile – Reparații la conducta de DN 800 mm

Ca urmare a unor ample lucrări de reparații ce vor fi executate la conducta magistrală de DN 800 mm, operatorul regional de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare S.C.Vital S.A. anunță toți consumatorii că în cursul nopții de joi 24-25 iunie 2021, în intervalul 22.00-04.00, vor exista întreruperi în furnizarea apei sau lipsă presiunii acesteia la robinete. Vor rămâne fără apă potabilă locuitorii din Baia Mare – str. Cărămizilor, str. Forestierului, cartierul Vasile Alecsandri (cu toate străzile aferente) din Satu Nou de Sus și Satu Nou de Jos, în timp ce locuitorii din comunele Dumbrăvița, Groși ( localitatea Groși și Ocoliș) și Recea (localitatea Mocira și Recea) vor avea redusă presiunea apei potabile.

Societatea VITAL S.A. solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat și le reamintește că lucrările sunt realizate în beneficiul lor pe termen lung, prin realizarea acestora urmărindu-se îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calitatii apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această întrerupere a apei să își asigure necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon  0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Vă mulțumim pentru înṭelegere.

Relații Publice

SC VITAL SA
Str. Gheorghe Șincai nr. 21 Baia Mare
Email: relatii.publice@vitalmm.ro
Tel: 0262 215150 int 177
www.vitalmm.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.