Întreruperi în furnizarea apei potabile din cauza lipsei de energie electrică la stația de pompare apă potabilă – în 22 februarie 2023

Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Baia Mare anunță mai multe întreruperi în alimentarea cu energie electrică, pentru efectuarea unor lucrări la instalațiile și rețelele electrice în ziua de miercuri 22 februarie 2023.

Fără energie electrică, două stații de pompare din zona afectată de lucrările amintite mai sus, ce asigură alimentarea cu apă a mai multor străzi din Baia Mare nu vor putea funcționa, iar utilizatorii deserviți nu vor avea apă la robinete .

Prin urmare, S.C. VITAL S.A. anunță întreruperea furnizării apei potabile, miercuri 22 februarie, în intervalul orar 09.00 – 17.00, către utilizatorii de pe strazile  Petofi Șandor, Construcției, Valea Roșie și Măgura.

Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile și le mulțumim pentru înțelegere. Imediat ce se vor încheia lucrările la rețeaua electrică, inerente unor astfel de situatii, vă asigurăm că vom face tot posibilul să reintrăm cât mai operativ în regimul normal de furnizare a apei potabile.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon  0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.