Innovation IT 2018 – eveniment de business unic în Maramureș, dedicat clienților B2B One-IT

One-IT a organizat un eveniment dedicat clienților săi din sectorul B2B. Aflat la cea de-a IV-a ediție, Innovation IT a avut loc Joi, 15 noiembrie la Eurohotel Baia mare și a găzduit peste 130 de invitați de elită, clienți business One-IT.

Innovation IT, devenit deja o tradiție a creat o punte de legătură între oamenii de afaceri cu viziune și cele mai noi soluții IT dedicate mediului de business, special concepute pentru eficientizarea și progresul afacerilor regionale, și nu numai.

Acest eveniment complex a fost organizat cu succes cu sprijinul partenerilor Innovation IT: Bitdefender, Xerox, Fortinet, TP-Link, Lenovo, Point Mobile, BlackBerry, Newline, SonicWall, HP, Cooler Master, Ubiquiti, CyberPower, Epson, Spacer, Honeywell și Elo. Echipe de specialiști și-au prezentat într-un mod inedit și interactiv cele mai noi soluții dedicate mediului B2B.

Ediția a IV-a Innovation IT și-a propus să ofere clienților B2B One-IT un spațiu prielnic pentru colaborare, înțelegere și cunoaștere a celor mai noi soluții din domeniul IT. Acestea sunt menite să aducă un aport real companiilor care doresc să se dezvolte, să își eficientizeze activitatea și să facă un pas spre succesul în business, cu ajutorul noilor tehnologii din domeniu.

Totodată, cu prilejul acestui eveniment, One-IT a celebrat cu succes alături de clienți și colaboratori 15 ani de activitate intensă, care a fost posibilă mulțumită încrederii și dorinței de a oferi clienților soluțiile potrivite nevoilor acestora.

Speakerii din acest an au reprezentat companii de renume în domeniu și au dezbătut teme de maximă actualitate, venind totodată cu soluții noi, special concepute pentru sectorul B2B. Printre soluțiile prezentate s-au numărat: soluții pentru sporirea securității pentru dispozitive și soluții on-premise, soluții de business pe dispozitive smartphone, soluții de Realitate Augmentată pentru companii, soluții inovatoare pentru comunicații în rețea, soluții pentru sporirea productivității, soluții avansate pentru colaborare interactivă, soluții pentru retail, educație și companii. Toate acestea vin în preîntâmpinarea nevoii companiilor de maximizare a eficienței și productivității, a securității și colaborării interactive.

Programul zilei a început cu câteva cuvinte ale directorului general Nicolae Onțiu, urmat de o serie de prezentări ale celor mai noi soluții oferite de specialiștii parteneri ai evenimentului. Pe lângă acestea, One-IT și-a prezentat propriile soluții inovatoare, bazate pe tehnologia Realității Augmentate, cu care s-a lansat și pe piața internațională.

Ziua a continuat cu alte câteva prezentări de soluții inedite din domeniul IT, soluții care aduc un aport real la eficientizarea proceselor de lucru și care oferă un grad ridicat de securitate acestora. Seria de noutăți a continuat cu prezentarea demo a echipamentelor care se pot personaliza și adapta în timp real fiecărui client în parte, în funcție de necesitățile acestuia. În cadrul sesiunii demo, participanții au avut ocazia de a analiza și testa echipamentele de ultimă generație, prezente la standurile partenerilor.

După interactiva prezentare demo, evenimentul a continuat cu o tombolă dedicată clienților și colaboratorilor One-IT, care au primit multe premii surpriză, precum: laptop, telefoane, printer multifuncțional, routere, camere auto, coolere, tastaturi, căști, kituri etc.

Seara a fost încununată de o cină festivă și un moment artistic ales, de care s-au bucurat toți participanții. În acest context, clienții și colaboratorii au avut șansa de a socializa și de a face schimb de idei și bune practici, planuri de viitor, momente care au întărit relațiile profesionale între oamenii de business din Maramureș, și nu numai.

Nicolae Onțiu, directorul general al One-IT a precizat: „Innovation IT este un prilej pentru clienții noștri business să se conecteze la noile tendințe tehnologice. Cu prilejul acestei ediții, One-IT și-a prezentat cele mai noi soluții bazate pe tehnologia revoluționară de Realitate Augmentată. Totodată, anul acesta am sărbătorit alături de clienții și colaboratorii One-IT 15 ani de activitate. Dorim să le mulțumim tuturor colaboratorilor pentru că au fost alături de noi la acest eveniment și în toți acești ani, și pentru că am evoluat împreună cu succes. Dorim să îi asigurăm că nu ne oprim aici și că ne perfecționăm continuu, oferind servicii și soluții pertinente, care să aibă o utilitate reală în dezvoltarea businessului lor.

Paul Belcin, reprezentantul BackBerry și SonicWall a afirmat: „În prezent, securitatea reprezintă un subiect de mare interes pentru toate companiile care doresc să performeze și să transmită încredere. Informațiile deținute de orice organizație sunt predispuse unor atacuri exterioare sau interne. De aceea, este vital ca securitatea datelor să înceapă cu educarea oamenilor și ca fiecare companie să fie conștientă de necesitatea implementării unor soluții menite să sporească și să își îndeplinească obiectivul de a ține informațiile în siguranță. Cu prilejul acestui eveniment am avut ocazia de a întâlni și în acest an oameni cu viziune și preocupare pentru viitor și, totodată, de a împărtăși câteva idei și soluții inovatoare care pot fi de real folos pentru mediul de business, pentru ca activitățile companiei și datele pe care le deține să fie securizate.

Bogdan Sârbu, reprezentantul Fortinet a declarat: „În primul rând, mulțumim One-IT pentru invitația de a participa și de această dată la o nouă ediție Innovation IT. Pe această cale dorim să transmitem că suntem alături de partenerii strategici la nivel regional, transferul de know-how fiind o prioritate pentru noi. One-IT are rolul de a oferi utilizatorilor soluțiilor Fortinet un nivel superior de expertiză, înțelegere și utilizare a acestora. De aceea, ne-am propus ca  parteneriatul cu One-IT să fie o poveste de succes la nivelul regiunii pe care o reprezintă. Felicitări echipei One-IT și așteptăm cu interes următoarea ediție.

Mihai Popescu, reprezentantul Bitdefender a declarat: „Fiind prima mea vizită în Baia Mare și necunoscând partenerul face-to-face am fost plăcut surprins de primirea făcută de One-IT. Bitdefender a colaborat cu One-IT încă de la prima ediție a evenimentului, și ne bucurăm că am fost și de această dată alături de partenerul nostru. Innovation IT 2018 a însemnat interacțiune, interes real și soluții inedite într-un singur loc. Suntem bucuroși că am întâlnit o mulțime de oameni din sectorul B2B, care sunt avizi în a învăța lucruri noi și de a afla noutăți chiar de la reprezentanții bradurilor de renume din industria IT. Acest lucru certifică plusul de valoare adus de acest eveniment domeniului IT.

Scott Lee, reprezentantul coreean Point Mobile a adăugat: „This year we have participated for the first time at Innovation IT, as one of One-IT’s innovative partners. We could see their powerful energy and enthusiasm, which is the primary driving engine, and we have met numerous potential clients from various industrial sectors. We have no doubt about growing with One-IT in the future, and we will definitely take part in the next events, to deliver together innovative technologies and services all over the world.

 

Bogdan Stratula, reprezentantul Xerox a afirmat: „Suntem încântați să fim alături de One-IT la ediția aniversară Innovation IT, ce marchează 15 ani de activitate a companiei. Ca în fiecare an, ne-am bucurat să vedem în public o audiență nu doar numeroasă, dar și foarte interesată de ultimele tendințe în industria de profil.  În cadrul workshopului, am dezbătut împreună cu invitații noștri, clienți One-IT și utilizatori ai soluțiilor Xerox, modul în care transformarea digitală, adoptarea celor mai noi tehnologii, influentează mediul organizațional și productivitatea companiilor.

Innovation IT este un eveniment important și unic, deoarece aduce în atenția comunității de business regionale soluții și viziuni inovatoare, care utilizează cele mai noi tehnologii pentru a dezvolta activitățile unei companii. Totodată, interacțiunea directă dintre reprezentanții unor companii într-un cadru prietenos și în același timp profesionist aduce un plus de valoare relațiilor profesionale între companii și permite promovarea unor viziuni axate pe viitor și dezvoltare profesională la cel mai înalt nivel.

Despre One-IT

One-IT este furnizor de echipamente, soluții și servicii personalizate IT. De peste 15 ani, One-IT s-a afirmat pe piața regională și nu numai, prin calitatea produselor și serviciilor oferite, precum și ale soluțiilor IT personalizate pentru mediul de afaceri. În timp, a devenit lider pe piața IT din Maramureș și continuă să ofere inovație tehnologică, pentru dezvoltarea companiilor și implicit a comunității de business din regiune.

Datorită profesionalismului, calității produselor și serviciilor oferite, dar și implicării constante pentru perfecționarea proprie, One-IT s-a situat în patru ani consecutivi pe primul loc în Topul Firmelor din Maramureş, în domeniul vânzării calculatoarelor, echipamentelor și soluțiilor IT.

În prezent, își continuă expansiunea pe piața internațională, cu ajutorul noilor soluții smart bazate pe tehnologia Realității Augmentate.

Pentru mai multe detalii referitoare la compania One-IT și despre eveniment, vă rugăm să vizitați paginile oficiale www.one-it.ro și www.oneitsmart.com

 

One-IT — Mai mult decât un expert, un prieten!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.