Încă o săptămână, încă o ședință a Consiliului Local Baia Mare

Consilierii băimăreni s-au reunit din nou într-o ședință extraordinară, în atenția lor fiindu-le aduse 10 proiecte de hotărâre. Unul dintre ele viza puntea pietonală de peste râul Sasar de la Kaufland.

Consilierii trebuiau să își dea acordul pentru documentația tehnico-economică și indicatorii tehnico -economici în fază D.A.L.I.. Aproape 360.000 de lei sunt prevăzuți pentru acest obiectiv care, în urma unei expertize făcute, s-a constatat că nu mai prezintă siguranță în exploatare și are nevoie de reparații capitale.

Un alt proiect a fost legat de societatea de transport URBIS: aleșii trebuiau să spună dacă sunt de acord sau nu cu demararea procedurilor în vederea selecției membrilor Consiliului de Administrație la această firmă.

De asemenea, trebuiau să își exprime votul cu privire la schimbarea denumirii Casei Tineretului. Construcția se află de luni de zile în gestiunea CJ, iar administrația județeană vrea să se numească „Centrul Cultural Maramureș”.
Pentru toate aceste proiecte, consilierii și-au dat votul, cum de altfel au făcut și în cazul proiectului care privea exercitarea de către Municipiul Baia Mare a dreptului de preemțiune cu privire la achiziționarea magazinului situat la parterul Cinematografului Minerul. Este vorba de magazin și anexe în suprafață construită de 137,70 mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.