ÎN CIUDA ANUNȚULUI FĂCUT DE GRINDEANU, BĂIMĂRENII NU RENUNȚĂ LA PROTESTE

Mii de oameni au iesit si aseara in Baia Mare, pentru a protesta impotriva OUG, in ciuda conditiilor meteorologice nefavorabile.
Populatia se mobilizează si pentru astazi, pe paginile de socializare fiind chemati la protest la care se anunta un numar record de participanti. Locul de intalnire va fi tot Piata Revolutiei, incepand cu ora 17.00

” În aceste zile se joacă viitorul României pentru următoarele decenii. Suntem pe muchie de cuțit: ori ei, ori noi! Haideți să nu îi lăsăm să ne fure viitorul. Să ducem protestul de la sute de mii la milioane! În stradă! Este resonsabilitatea noastră, a tuturor să le arătăm acestor reprezentanți ”bula” în care trăim. Guvernul Grindeanu ne ignoră și declară că suntem manipulați: “Trăim zile în care manipularea atinge cote alarmante”. Toată lumea, de la CSM la Parchetul General, DNA și organizațiile magistraților, inclusiv cancelariile occidentale și Uniunea Europeană, spun clar și răspicat că ordonanța Grindeanu va zăgăzui lupta anti-corupție din România. ” – Acestea sunt cateva dintre mesajele transmise de organizatorii protestului.
https://www.facebook.com/events/402528053418382/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.