Iepurașul s-a mutat la Ambiance Deco

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar cei dragi vor fi surprinși cu siguranță dacă vei alege pentru ei un cadou care să reprezinte cât mai fidel spiritul pascal. În Baia Mare există de câteva luni un magazin atât de frumos și complex în domeniu, încât și iepurasul s-a decis să își mute sediul acolo pe perioada lunii aprilie. Este vorba despre Ambiance Deco, magazinul situat în Piața Revoluției nr.5, unde spiritul sărbătorilor și-a intrat deja în drepturi! Și nu doar cadouri vei găsi aici, ci și decorațiuni care să îți asigure aprecierea tuturor rudelor și prietenilor pe care îi aștepți cu brațele deschise.

 

La Ambiance Deco am pregătit  aranjamente de masă colorate, iepurași, ouă pictate sau dantelate, lumânări cu motiv pascal, coronițe pentru ușă și alte decorațiuni care îți vor împodobi căminul. Calitatea și bunul-gust sunt cuvintele care reprezintă fiecare produs pe care îl oferim clienților noștri.

 

Fă-ți cumpărăturile din timp, astfel vei evita aglomerația. La Ambiance Deco găsești tot ce ai nevoie, de la decorațiuni și cadouri la mobilier, toate la cele mai bune prețuri! Vizitează-ne în magazinul  situat în Baia Mare, Piața Revoluției, nr. 5, de luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sambătă 9.00 – 13.00) sau vizitează-ne pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”. Ne poți contacta și la numărul de telefon 0362.807.296 și îți vom oferi cu mare drag sfaturi și idei pentru achiziționarea de cadouri sau amenajarea casei.

Și pentru că de multe ori imaginile exprimă mult mai bine ceea ce cuvintele nu reușesc suficient, poți să admiri mai jos fotografii cu o mică parte din minunățiile pe care le găsești la noi:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.