Idei de cadouri pentru bărbați – recomandări oferite de Ambiance Deco

Dăruirea cadourilor presupune respectarea unor reguli pe care le numim bune maniere. Alegerea cadoului potrivit, dar și modul de prezentare al acestuia pot fi o adevărată provocare. Literatura de specialitate ne sugerează că generozitatea trebuie să primeze atunci când facem un cadou și să nu așteptăm nimic în schimb, ci doar fericirea celui care-l primește.

Există mai multe tipuri de cadouri:

–  cele oferite în momente tradiționale: Crăciun, Paște, onomastică
–  cele pentru momente importante: nuntă, botez, zi de naștere
–  cele de mulțumire pentru o invitație, un serviciu
–  dar cele mai importante sunt cele necondiționate, făcute fără un motiv anume. Acestea sunt și cele care aduc cea mai multă bucurie în sufletul celui răsfățat.

Alegerea cadourilor pentru bărbați este o adevărată provocare, fiindcă trebuie să ținem cont de personalitatea și preferințele acestora. Chiar dacă mulți dintre ei nu recunosc, bărbaților le place să fie răsfățați. De asemenea, nu e nevoie să cheltuim o sumă importantă de bani atunci când le oferim un dar, se pot achiziționa cadouri reușite și fără a investi o sumă foarte mare în acestea. E important să nu lăsăm pe ultimul moment alegerea și cumpărarea cadoului, el trebuie ales din timp pentru a evita surprizele neplăcute. Vă prezentăm câteva idei de cadouri recomandate de specialiștii Ambiance Deco, care pot fi dăruite bărbaților:

Considerat un “Joc al Regilor”, șahul provoacă imaginația și stimulează inteligența.

Ceasurile sunt printre cele mai utilizate accesorii de către bărbați, având atât rol practic cât și decorativ. Cele de perete sau birou oferă o ambianță deosebită în orice încăpere.

Seturile clasice de scris sunt cele mai potrivite pentru bărbații care intră în contact cu multă lume. Aceste seturi vor atrage complimente atât de la persoanele dragi, cât și de la partenerii de afaceri.

Machetele retro de motociclete, bărci sau alte automobile sunt cele mai potrivite pentru bărbații pasionați de aventură.

Seturile de ceai sau cafea îi vor face diminețile mult mai frumoase și îi vor aduce aminte de tine de fiecare dată când va savura aceste băuturi.

Portofelele sunt probabil cele mai des utilizate accesorii de către bărbați. Un portofel de piele este foarte practic și reprezintă un accesoriu care va fi mereu la modă.

Nu în ultimul rând, seturile pentru tutun sunt cele mai potrivite pentru bărbații fumători.

 

Vino la magazinul Ambiance Deco, situat în Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sambătă 9.00 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare” pentru a descoperi cele mai frumoase și originale cadouri și decorațiuni. Ne poți contacta și la numărul de telefon 0362.807.296 și îți vom oferi cu mare drag multe alte sfaturi și recomandări pentru amenajarea casei tale!.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.