Groaznic: Fetiță de numai 5 ani, ucisă și violată

Ipoteză îngrozitoare legată de autorul ororii de la Baia Mare, unde o fetiţă de 5 ani dispărută de acasă a fost găsită după câteva ore fără suflare, torturată şi violată. Criminologul Dan Antonescu a vorbit la Antena 3 despre profilul posibilului criminal şi nu exclude posibilitatea ca acesta să fie un minor. Mai mult, avem imaginile in care apartinatorii au gasit trupul fara viata si dezbracat al minorei in varsta de 5 ani. Dupa ce vom edita imaginile le vom publica. Din respect pentru familie va trebui sa acoperim toate imaginile!

Poliţia a împânzit zona Combinatului, unde fetiţa a fost găsită, dar autorul uneia dintre cele mai crude crime de la noi e de negăsit. Fetiţa a dispărut de casă luni în jurul prânzului şi a fost găsită în noapte, fără suflare, torturată şi violată. Oroarea a indignat întreaga comunitate de romi din care fetiţa făcea parte.

Dan Antonescu, renumit criminolog, a vorbit despre presupusul făptaş şi nu exclude posibilitatea ca acesta să fie un minor: “Putem lua în calcul persoane de vârste mici. De la 8-9 ani. Este incredibil de la ce vârste au început să comită aceste fapte. Sunt şi copii care comit atrocităţi. E voba despre lipsă de educaţie, de supraveghere, teribilism.”

După părerea criminologului, autorul faptei ar putea avea probleme psihice: “Nu pot să mă pronunţ dacă e matur sau adolescent. E clar că are probleme psihice.”

Oroare în Baia Mare / ACTUALIZARE 2: Fetiţă de 5 ani violată şi ucisă cu sălbăticie. Autorul este de negăsit (Foto/video)

Sursa: vasiledale.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.