GHIȘEELE SERVICIILOR COMUNITARE, ÎNCHISE ÎN 14 SI 15 AUGUST

De sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, in 14 si 15 august, serviciile publice comunitare nu vor avea program de lucru cu publicul. Persoanele care au fost programate in sistem electronic la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș în 14 august pentru preschimbarea permisului de conducere, înmatricularea autovehiculelor sau susținerea examenelor în vederea dobândiri permisului de conducere se vor putea prezenta in fata angajatilor serviciului incepand cu 16 august.

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Maramureș va avea program normal de lucru cu publicul, între orele 8.30 – 16.30. Având în vedere numărul mare de solicitări, angajații vor prelua cererile persoanelor, în conformitate cu programărilor stabilite în sistem electronic. De asemenea, s-a decis deschiderea unui nou ghiseu pentru preluarea cererilor de obținere a pașaportului temporar electronic și a pașaportului simplu electronic în sistem vechi, pe bază de bonuri de ordine.

Cetatenii care se vor prezenta la acest ghișeu, în zilele de 16, 23 și 30 august sunt rugati să dețină toate documentele necesare, inclusiv cele doveditării achitării taxei pentru eliberarea documentului de călătorie. Totodata autoritatile judetene au dispus, pentru eficentizarea serviciilor angajaâilor în orașul Borșa,ca documentelke sa fie preluate la doua ghisee, iar programul de lucru sa fie prelungit cu doua ore.

La Serviciul de Stare civila din cadrul Primariei Baia Mare în 12,14 si 15 august pentru documentele necesare in caz de deces programul va fi intre orele 11.00–13.00. Miercuri, 16 august dosarele de casatorie vor fi preluate intre orele 8.30 si 12.00. La Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Baia Mare Biroul de evidenţă informatizată a persoanei 14 si 15 august vor fi zile libere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.