Gașca Zurli ajunge pe 4 noiembrie la Baia Mare, cu turneul „Hai la masă!”

Baia MareGașca Zurli te invită la masă! Bucătărașul Zurli aduce pofta de mâncare în oraș. Pe 4 noiembrie, la ora 19.00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”Baia Mare este orașul cu care încheiem turneul de toamnă, și în care Gașca Zurli joacă cel mai nou spectacol al trupei – „Hai la masă!”.

Gașca Zurli prezintă spectacolul „Hai la masă!”, o producție nouă, savuroasă, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă.

Spectacolul aduce în lumina reflectoarelor cântece noi, dar și un personaj nou – Bucătărașul Zurli„Hai la masă!”, este o producție unică, un joc de lumini fantastic si o super desfășurare de forțe. 12 orașe, zeci de mii de spectactatori, mii de kilometri parcurși de-a lungul și de-a latul țării, emoții nenumărate și milioane de pupici cu sclipici.

BAIA MARE, 4 NOIEMBRIE – SALA SPORTURILOR „LASCĂR PANĂ”, ORA 19.00

Biletele se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro și de la magazinele partenere Eventim din Baia Mare:

• Germanos Baia Mare 3 – Bulevardul Bucuresti Nr.2
• OMV BAIA MARE 1 – Bulevardul Independenței Nr.38
• Orange shop – Bd. Bucuresti Nr.4
• Vodafone – Bdul. Traian Nr.22 A
• Vodafone Baia Mare Kaufland – Str. George Coșbuc Nr.38
• Vodafone – Bd. București Nr.2
• Vodafone Store Baia Mare Real – Bd. București Nr.144, Stand 6

Pentru asistență tehnică și rezervare bilete – Telefon: 1951. Tarif din reţeaua Romtelecom: 0,37 euro/apel + 0,37 euro/minut(TVA inclus). Tarifele din alte reţele sunt stabilite de catre operatorii respectivi de telefonie.

Prețul biletelor

  • CATEGORIA 2- 40 LEI
  • CATEGORIA 1- 80- LEI
  • CATEGORIA V.I.P- 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP beneficiază, după terminarea spectacolului, de o întâlnire cu artiștii din Gașca Zurli )​.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții (adulți și copii) la spectacol trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă, inclusiv pentru copiii sub doi ani se cumpără bilet.

Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul evenimentului se va face doar însoțiți de minim un adult (părinte). Accesul se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Persoanele care ajung dupa începererea spectacolului au acces în sală, dar își pierd locurile, și vor putea ocupa loc, doar in limita scaunelor rămase libere.

Atenție, se filmează!

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.