Gabriel Zetea: Vă doresc un an școlar plin de satisfacții și realizări!

Prima zi de școală aduce, deopotrivă, emoții pentru elevi, părinți și cadre didactice. Cu toții se află la un nou început de drum, când redeschid o filă albă a
caietului care urmează să fie scris pe parcursul întregului an. Luna septembrie și primul clopoțel reprezintă, pentru noi toți, bucurie, speranțe și vise, iar elevilor le dă ocazia de a fi mai performanți în anul școlar care debutează azi, 11 septembrie 2017.
Școala este cea care formează caractere, iar educația reprezintă cea mai de preț comoară pe care o deținem, ca oameni. Acum, la începutul unui nou an școlar, gândurile mele bune se îndreaptă către elevi, cărora le doresc să aibă parte de un an plin de reușite, către părinți și bunici, care privesc cu emoție și speranță acest nou început, către toate cadrele didactice, cărora le transmit să nu uite că felul în care îi modelează pe copii și reușitele acestora vor reprezenta cartea lor de vizită ca formatori de caractere.
La acest nou început, vă doresc tuturor ca munca voastră să fie răsplătită cu satisfacții pe măsură, iar finalul anului școlar să aducă cât mai mulți olimpici și premianți în toate unitățile școlare din Maramureș. Să aveți cu toții parte de un an școlar plin de satisfacții și realizări!

 

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.